El Trofeu Colombino arriba a Barcelona

El Trofeu Colombino arriba a Barcelona

És la primera vegada que el Barça guanya aquest prestigiós i tradicional torneig d’estiu Altres trofeus d’aquest estil que ja tenia són el Teresa Herrera, el Carranza i el Naranja

El Trofeu Colombino que va alçar el Barça dissabte a la nit després superar el Recreativo de Huelva per 0-1 ha arribat a Barcelona aquest diumenge al migdia. És la primera vegada que el conjunt blaugrana guanya aquest prestigiós i tradicional torneig d’estiu organitzat pel degà del futbol espanyol des del 1965.

Era tot just la tercera participació del FC Barcelona al Colombino. En cap de les dues anteriors es va poder imposar. El 1981 va perdre contra l’Athletic Club a la final, mentre que el 1986 l’equip que aleshores dirigia Terry Venables va finalitzar el torneig en tercera posició.

Copes amb història

Amb tot, el Trofeu Colombino s’uneix a la resta dels trofeus dels tornejos d’estiu més antics del futbol espanyol que ja eren a les vitrines del Barça. Hi ha, entre d’altres, cinc Trofeus Teresa Herrera, organitzat pel Deportivo de la Corunya des del 1946. També tres Trofeus Ramón de Carranza, que té el Cadis d’amfitrió des del 1955, i un Trofeu Naranja, fundat pel València el 1959.

Evidentment, el torneig estival més conquerit pel Barça és el seu, el Trofeu Joan Gamper. Des del 1966 l’ha aixecat 36 vegades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut