Les entrades per a l’Elx, disponibles a partir d’aquest dimecres

Les entrades per a l’Elx, disponibles a partir d’aquest dimecres

El Club posarà a la venda les entrades de l’estrena a la Lliga per als socis, i dijous estaran disponibles per a la resta del públic

El Barça de Luis Enrique iniciarà la Lliga 2014/15 al Camp Nou contra l’Elx el cap de setmana del 23 i el 24 d’agost, i aquesta setmana es posaran a la venda les entrades per als socis del FC Barcelona. Dimecres estaran disponibles les entrades per als socis, i dijous es posaran a disposició de la resta del públic.

El partit inaugural del curs oficial està catalogat en la categoria B, i els preus seran d’entre 49 i 154 euros per al públic general. Els socis, en canvi, tindran un descompte del 20% en totes les entrades que adquireixin. Les entrades es podran comprar principalment a través de dos canals: el portal web del Club i les taquilles del Camp Nou.

Aquest partit suposarà la segona oportunitat de veure en acció el nou Barça 2014/15 de Luis Enrique, després de l’estrena davant del seu públic en la celebració del Trofeu Joan Gamper el dia 18 d’agost. Contra l’Elx, però, ja serà el primer partit oficial de la temporada.

[[BOTOVERMELL::COMPRAR ENTRADES++FCB - ELX::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1933/session/97090/step1r2::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut