El FC Barcelona de futbol sala ja ha presentat els brasilers Batería i Ferrao

El FC Barcelona de futbol sala ja ha presentat els brasilers Batería i Ferrao

Els dos futbolistes brasilers s’han mostrat il·lusionats i esperen ajudar l’equip blaugrana a assolir els objectius Batería ha assegurat en roda de premsa: “Sóc molt ambiciós i vinc a guanyar finals”

En una setmana de presentacions dobles a la sala de premsa del Palau Blaugrana, aquest migdia ha estat el torn d’acollir la de les últimes dues incorporacions del FC Barcelona de futbol sala. Es tracta dels futbolistes brasilers Dione Alex Veroneze ‘Batería’ i de Carlos Vagner Gularte Filho, més conegut com a ‘Ferrao’. Acompanyats pel directiu responsable de la secció, Javier Bordas, i pel tècnic del primer equip, Marc Carmona, tots dos s’han mostrat encantats de formar part de la primera plantilla del Barça i han assegurat que esperen estar a l’altura de l’equip.

Batería, que ja coneix la Lliga espanyola, ha garantit que “compleix el seu somni”. De fet, ha assegurat que la seva idea era marxar de la Lliga, però que l’oferta del Barça li va fer canviar de plans. Ara, com a jugador blaugrana, vol demostrar tot el que ha après a l’Inter, estar a l’altura del Club i ajudar l’equip. Però, sobretot, l’aler ha remarcat: “Sóc molt ambiciós i vinc a guanyar finals”.

Per la seva banda, Ferrao també ha volgut parlar de les seves primeres sensacions com a futbolista del primer equip i ha assegurat que, tot i que fa només una setmana que és aquí, ja ha vist que “el Club és meravellós”. Segons Carmona, Ferrao tenia altres ofertes “inabastables pel FC Barcelona” i és per això que ha agraït l’esforç d’un jugador del qual s’espera molt.

El futbolista, procedent de la Lliga russa, ha reconegut que necessitarà un temps d’adaptació, però espera que passi ràpid per “fer una bona feina i triomfar al Barça”. Per aconseguir-ho, tindrà al costat un bon amic i vell conegut com Batería, ja que tots dos futbolistes es coneixen des dels 6 anys.

Quant al seu company, Ferrao s’ha referit a “la qualitat que té i al seu xut amb les dues cames”, mentre que Batería ha lloat “la potència i la força que Ferrao pot aportar a l’equip”.

Marc Carmona: “Ens toca convertir aquest grup de jugadors en un bon equip”

El tècnic del primer equip s’ha mostrat molt content per les tres incorporacions que s’han fet en aquest mercat d’estiu. Amb Rafa Usín, Batería i Ferrao comença una etapa, però amb l’objectiu comú de “ser capaços de tenir presència a les finals”, tal com ha assegurat el català. Per Carmona, els reforços han estat “d’un altíssim nivell”, i ara és el torn de “convertir aquest fantàstic grup de jugadors en un molt bon equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut