Trobada del Barça d’handbol amb els mitjans a Encamp

Trobada del Barça d’handbol amb els mitjans a Encamp

Els homes de Pascual han dedicat part de la jornada a atendre els mitjans informatius que s’han acostat a les instal·lacions del Comú d’Encamp

Dimecres ha estat el dia, dins l’estada de pretemporada del Barça d’handbol a Encamp, escollit per compartir la feina que els homes de Pascual estan realitzant durant aquests dies. Entrenament obert, roda de premsa al Comú d’Encamp i diverses entrevistes han estat presents a l’agenda dels blaugranes per a avui.

El treball, en obert

La sessió matinal ha estat oberta als mitjans informatius, que han pogut seguir l’evolució dels blaugranes. La sessió s’ha dividit en dues parts. En la primera s’ha realitzat l’escalfament sobre la pista del Comú d’Encamp.

La segona part de l’entrenament de dimecres al matí ha transcorregut al gimnàs, on els jugadors del Barça d’handbol estan agafant la força necessària per afrontar la temporada.

Roda de premsa al Comú d’Encamp

Un cop finalitzat l’entrenament matinal ha tingut lloc la roda de premsa al Comú d’Encamp, a la qual han assistit l’Honorable Cònsol Menor Sr. Jordi Torres, el capità blaugrana Víctor Tomás i l’entrenador Xavi Pascual.

El Sr. Jordi Torres ha destacat: “'És un orgull per al Comú d’Encamp poder tenir de nou la secció d’handbol del FC Barcelona aquí”.

D'altra banda, Víctor Tomás explicava: "És una setmana dura i necessària per estar preparats per afrontar la temporada", parlant sobre la feina que els blaugranes estan desenvolupant a Encamp

Xavi Pascual ha volgut destacar la tasca de la gent d’Encamp durant l’estada de pretemporada del Barça d’handbol: “Vull donar les gràcies a tots els que treballen a Encamp per fer-nos sentir com a casa”.

Temps per a entrevistes

Un cop finalitzada la roda de premsa i el dinar de l’equip ha arribat l’estona que els blaugranes han dedicat a les entrevistes individuals.

Diversos jugadors de l’handbol blaugrana han estat requerits pels mitjans informatius per expressar les seves opinions al voltant d’aquest inici de la feina i els reptes que els esperen al llarg de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut