Els nous jugadors del Barça d’handbol

Els nous jugadors del Barça d’handbol

Pérez de Vargas, Jallouz i Sigurdsson expliquen com estan vivint aquests primers dies com a blaugranes a Encamp

L’estada a Encamp ja arriba a la seva fi. Divendres a la tarda els homes de Pascual tornaran a Barcelona per continuar amb la segona setmana de preparació. Les tres noves incorporacions de l’handbol blaugrana per a la temporada 14/15 valoren com els va en aquesta nova etapa.

El resultat de la feina

El retorn de Gonzalo Pérez de Vargas, després de la seva etapa a Granollers i a Tolosa, representa els resultats a la feina feta a l’handbol formatiu.

Arribat a la Residència Blume l’any 2007, Pérez de Vargas va ser un dels joves que formaven part del pla de treball per a joves que l’actual entrenador i anteriorment coordinador de les categories inferiors, Xavi Pascual, va dissenyar. Amb Ariño, Saubich, Tomás i Viran forma part del grup de cinc jugadors sorgits de l’handbol formatiu del Club que són al primer equip.

Respecte d'aquests primers dies, el porter blaugrana explicava: “Està sent una setmana dura, amb molt de treball, però a la vegada és molt il·lusionant. Hem treballat molt i molt bé”.

“Després de tornar a Barcelona he pogut comprovar que, tot i haver canviat jugadors, el bon ambient dins l’equip és un dels fets més destacables”, comentava el nou número '1' blaugrana.

Experiència i coneixement

Gudjon Valur Sigurdsson arriba a Barcelona amb una llarga trajectòria internacional. La seva feina amb Islàndia, Copenhaguen i Kiel va fer que els tècnics blaugrana confiessin en la seva contractació.

Coneixedor de com treballa un equip d’alt nivell, Sigurdsson ha valorat els primers dies: “Han estat uns dies perfectes. Treballem molt i estic realment content de com està anant la pretemporada. Cal continuar en aquesta línia”.

“Aquí al Barça tot és molt professional. Cadascú està concentrat en la seva feina per donar el millor d’ell mateix. El conjunt de totes les peces de l’equip fa que millorem conjuntament”, comentava l’islandès.

Joventut i futur

Wael Jallouz és un lateral tunisià de 23 anys que arriba a Barcelona del THW Kiel alemany. Jallouz viu el seu procés d’adaptació “amb molta il·lusió i amb ganes de treballar i millorar”.

El tunisià és conscient del repte que se li presenta a Barcelona. “Sóc conscient que el Barça és un dels grans clubs del món a tot nivell. Treballaré per ser millor jugador cada dia i fer-me un lloc en un gran equip”, afirmava Jallouz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut