Míriam Diéguez, nou mesos de baixa

Míriam Diéguez, nou mesos de baixa

Les proves realitzades aquest dilluns a la tarda a la migcampista del Femení A han confirmat que pateix un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre

El Femení A perd una de les seves peces més importants per al primer tram de la temporada. Les proves realitzades aquest dilluns a la tarda a Míriam Diéguez han confirmat que la jugadora del Femení A blaugrana pateix un trencament del lligament encreuat anterior del genoll de la cama esquerra. El temps de baixa aproximat és de nou mesos. Aquest dijous al matí tindrà lloc la intervenció quirúrgica a l’Hospital de Barcelona.

Míriam Diéguez va lesionar-se el cap de setmana passat durant la semifinal de la Valais Cup a Suïssa. La jugadora va haver d’abandonar el terreny de joc a la primera part del partit contra el PSG, que va acabar amb empat a un. Diéguez, una de les peces clau de Xavi Llorens des que va arribar al Club, ha guanyat les últimes tres Lligues i dues Copes de la Reina amb el Femení A blaugrana i és internacional espanyola absoluta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut