Rafa Usín: “Feia temps que desitjava fer el salt a un gran equip”

Rafa Usín: “Feia temps que desitjava fer el salt a un gran equip”

L’ala pivot, que afronta la primera pretemporada amb el FC Barcelona, assegura que ve a “sumar i a aportar el màxim a l’equip” Usín és ambiciós: “El meu objectiu és arribar a totes les finals i guanyar el màxim nombre de títols possibles”

Rafa Usín és un dels tres reforços d'aquesta temporada per al Barça de futbol sala. El madrileny arriba a l'equip de Marc Carmona després de vuit temporades defensant la samarreta del Magna Navarra, en què es va consolidar com un dels referents de l'equip i va aconseguir ser el màxim golejador la temporada 2013/14. Internacional absolut, el madrileny ha compartit amb Barça TV i fcbarcelona.cat les seves primeres sensacions amb el seu nou equip.

Preparant la pretemporada a Encamp. ¿Quines són les sensacions?

La veritat és que són molt positives. És un temps de preparació per arribar el millor possible a l'inici de la temporada. Els nous ens estem adaptant a l'equip. Personalment estic molt content i tot és molt positiu.

Tres sessions d'entrenament al dia... Déu ni do

Sabem al que venim. Ara l'important és agafar el to físic al més aviat possible i adaptar-nos al més aviat possible a l'equip. M'estic trobant molt bé. Sabem que ara és una exigència física gran però que cal fer-la.

El seu rol a l'equip és diferent del que tenia a Navarra. Allà també hi ha bons jugadors però aquí es troba amb una selecció mundial.

Sí. Personalment el salt no és gaire gran, perquè ja m'ha passat a la selecció. Sempre he estat dels pocs procedents d’equips petits que hi anaven, però bé, ja sé al que he vingut: a sumar, a intentar aportar el màxim quan pugui fer-ho i, sobretot, a guanyar.

Fa una mica de vertigen veure que jugarà amb jugadors com Lozano o Bateria?

No, és un privilegi i un luxe. Feia temps que desitjava fer el salt a un equip gran. Vaig treballar per a això, vaig triar venir aquí, a Barcelona, vaig esperar i em va arribar l'oportunitat. I la veritat és que em trobo molt a gust. Amb Sergio Lozano he jugat moltes vegades en categories inferiors de la selecció a Madrid. Em sento un més, molt a gust i molt recolzat.

I a guanyar títols. Algun en especial que li faci il·lusió?

Jo crec que l'excel·lència dels títols és la Champions. Molt pocs equips poden ser-hi i aixecar el títol. Però, com ja he dit, he vingut aquí a guanyar-ho tot. El meu objectiu és arribar a totes les finals i guanyar el màxim de títols possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut