Marc Carmona: “Estem molt contents d’haver vingut a Indonèsia”

Marc Carmona: “Estem molt contents d’haver vingut a Indonèsia”

Els blaugranes, conscients de la importància del Club a tot el món

Aquest migdia s’ha celebrat la roda de premsa oficial amb la presència del tècnic Marc Carmona i del capità Paco Sedano. La expectació ha estat màxima entre els mitjans indonesis i la sala preparada per a la conferència de premsa era plena a vessar. Els mitjans locals estan molt interessats en el FC Barcelona com a institució i estaven al dia dels canvis a la plantilla del futbol sala.

Carmona: “Estem molt contents d’haver vingut a Indonèsia”

Carmona ha declarat: “Estem molt contents d’haver vingut a Indonèsia. Aquest any hem pogut fer-ho gràcies al calendari. Estem a la nostra tercera setmana de preparació encara i aquests tres partits ens serviran per anar preparant-nos”. El tècnic és conscient de la importància del FC Barcelona arreu del món, i per això ha comentat: “Esperem que al final del torneig els aficionats hagin pogut veure la qualitat dels nostres jugadors i ensenyar què és el futbol sala de primer nivell”.

Per la seva banda, Sedano ha declarat: “Estem encantats d’estar aquí i de la rebuda que hem tingut. No ens ho esperàvem; va ser magnífica i ens va fer sentir com a casa. Anar tan lluny de Barcelona i veure tants aficionats culers et parla de la universalització del Club. És una rebuda molt maca que no esperàvem i estem molt agraïts”.

Clínics de futbol sala

A banda dels tres partits de preparació, l’equip farà un entrenament a portes obertes avui, dijous, i dissabte i diumenge, uns clínics de tecnificació per a un centenar de jugadors d’entre 15 i 17 anys. A més, tècnics de futbol sala locals assistiran a un clínic que Marc Carmona i els seus ajudants, juntament amb alguns jugadors de l’equip, faran per ensenyar els secrets d’aquest esport. “Malgrat que no tindrem temps suficient per ensenyar-ho tot, crec que mirarem d’ensenyar-los tot allò que nosaltres hem estat fent des de petits. Podrem ensenyar una mica de la tàctica del nostre esport i de la tècnica; de la tàctica i de la forma que tenim de treballar allà”, ha assenyalat Sedano.

Primer entrenament

Abans de la roda de premsa, el FC Barcelona ha conegut la pista on jugarà tres partits de preparació, a banda de fer uns clínics per a jugadors i tècnics. Després del llarg viatge fins a Jakarta, els tècnics blaugrana han preparat una sessió de recuperació més que tècnica. Carmona i el seu ‘staff’ han preferit recuperar físicament els jugadors abans de fer un treball específic de càrrega.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut