Sergio Juste, nou capità del Barça B

Sergio Juste, nou capità del Barça B

Abans de l’entrenament d’aquest divendres ha tingut lloc l’elecció dels nous capitans del filial: S. Juste, Patric, Samper, Dongou i A. Ortolá són els elegits per portar el braçal

Abans de la sessió d’entrenament d’aquest divendres al matí ha tingut lloc l’elecció dels nous capitans del Barça B. Després de la votació de la plantilla al complet, Sergio Juste s’ha convertit en el nou primer capità del filial. D’aquesta manera, Juste pren el relleu d’Ilie Sánchez, el capità fins la temporada passada.

D’altra banda, els vots també han determinat que la capitania la completen, en aquest ordre, Patric, Sergi Samper, Dongou i A. Ortolá. En el cas de Patric, Samper i Dongou, es tracta dels jugadors amb més partits de la plantilla, mentre que el porter compleix el segon any a la porteria del filial.

Així, l’equip de capitans del Barça B es renova per complet, després de les sortides d’Ilie, Carles Planas, Sergi Gómez i Jordi Masip –l’últim, al primer equip.

Molt de pes al vestidor

Sergio Juste va arribar al Barça B a l’estiu del 2012 procedent del Nàstic de Tarragona, però els problemes físics li van impedir debutar oficialment durant la primera temporada. Dues greus lesions de genoll i una recaiguda d’una d’aquestes el van mantenir fora dels terrenys de joc durant molts mesos. Finalment va poder debutar oficialment en l’últim partit de Lliga de la passada temporada al Miniestadi, davant l’Alcorcón.

Tot i el llarg període de temps que va ser fora dels terrenys de joc, Sergio Juste té un pes molt important dins el vestidor i al grup del Barça B, la qual cosa ha quedat demostrada en els resultats de la votació de capitania. Així doncs, Juste serà aquest any el primer encarregat de portar el braçal al filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut