Marc Carmona imparteix un clínic per a entrenadors i jugadors indonesis

Marc Carmona imparteix un clínic per a entrenadors i jugadors indonesis

Una vuitantena d’assistents han seguit atentament les instruccions del tècnic culer

Últim partit a Jakarta, i els homes de Marc Carmona han fet un entrenament al matí per continuar treballant els conceptes tàctics que l’equip necessita abans de començar la competició. En acabar, més de 80 entrenadors i jugadors de futbol sala han assistit a un clínic impartit pels tècnics culers i l’ajuda de quatre jugadors blaugrana, Gabriel, Aicardo, Dyego i Pol Pacheco.

Carmona ha començat parlant del bloqueig directe i l’indirecte, conceptes bàsics en el futbol sala. La part més teòrica anava acompanyada per la part més pràctica, que es feia a la mateixa pista.

Els exercicis han estat realitzats primerament pels jugadors culers, però després eren un grup de joves jugadors els que posaven en pràctica les explicacions de l’entrenador català. Aquests es feien sense oposició per veure els moviments que s’havien de fer, i després, amb oposició simulant una acció real de partit.

Preguntes per a Carmona

El clínic ha finalitzat amb un torn de preguntes dels assistents per aclarir conceptes o idees que el preparador blaugrana havia anat desglossant durant les gairebé dues hores que ha durat aquesta classe magistral. En finalitzar, foto de grup i demanda d’autògrafs de tots els participants que han vist com els components del Barça de futbol sala han compartit part dels seus secrets amb ells.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut