Dos estands informatius per promocionar la Cursa Barça 2014

Dos estands informatius per promocionar la Cursa Barça 2014

La prèvia del Barça – Elx d’aquest diumenge ha servit per animar els socis i aficionats blaugrana a inscriure’s en la Cursa Barça del proper 7 de setembre a les 9 hores

L’esplanada de Tribuna del Camp Nou serà el punt de sortida i d’arribada de la Cursa Barça 2014, una cursa molt especial, ja que per primera vegada a la història se celebrarà una prova de 10 quilòmetres de distància amb sortida i arribada a les instal·lacions del FC Barcelona. Aquest diumenge, a les hores prèvies al Barça – Elx, la mateixa esplanada de Tribuna ha servit d’escenari per promocionar la cursa que sents.

Dos estands informatius i diversos voluntaris han donat a conèixer la Cursa Barça 2014 als socis i aficionats del Barça que s’apropaven a l’Estadi per viure en directe el primer partit de Lliga. Recordem que la Cursa Barça 2014 se celebrarà el proper diumenge 7 de setembre a les 9 hores i que tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa. El període d’inscripció quedarà tancat el dia 3 de setembre a les 24 hores (o abans si s’esgoten les inscripcions). Encara hi ets a temps! Inscriu-t’hi a fcbarcelona.cat/cursa2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut