El Femení A vola cap a la Final de la Copa Catalunya (9-1)

El Femení A vola cap a la Final de la Copa Catalunya (9-1)

Un Barça molt superior es classifica per a la Final de la Copa Catalunya al vèncer l’Europa amb hat-trick de Willy, dos gols de Baudet i Gili i altres dos d’Alèxia i Pilar La final es jugarà diumenge a les 12 del migdia, en directe per Barça TV i Esport 3

El Femení A ha superat amb claredat les noies de l’Europa a la semifinal de la Copa Catalunya i s’ha classificat per a la final de la competició, que es disputarà el proper diumenge 31 d’agost a les 12 del migdia i que es podrà seguir en directe per Barça TV i Esport 3. Les noies de Xavi Llorens, molt superiors a les escapulades, buscaran ara començar amb bon peu la temporada i aconseguir la cinquena Copa Catalunya del Femení A blaugrana.

Incontestable superioritat blaugrana

El Femení A s’han avançat ben aviat en el marcador. Només tres minuts després del xiulet inicial, Willy ha obert la llauna gràcies a una assistència de Gili per la banda dreta de l’atac i anticipant-se a Mònica, la portera gracienca. Les blaugranes han posat la directa ben aviat i als quinze minuts, de nou Willy feia el segon. Si el primer ha arribat per la dreta, el segon ho ha fet per l’esquerra, amb la sevillana arribant en solitari dins l’àrea per superar Mònica.

L’Europa intentava reaccionar. Semblava que les escapulades podien retallar distàncies després d’un gol anul·lat a Andrea Porta per fora de joc, però Gemma Gili, amb un xut ajustat des de la frontal, ha fet el tercer i Willy, pràcticament al descans, ha fet el quart, el tercer del seu compte particular. Abans Kaky, de l’Europa, feia el primer del seu equip amb una rematada de cap al aprofitar una mala sortida de Ràfols en el llançament de falta de Vane.

Pluja de gols

A la represa s’ha vist un autèntic festival de gols a Sant Joan Despí. Els canvis que ha fet Xavi Llorens han augmentat la competitivitat de nou, i tal i com ha començat la primera meitat, ho ha fet la segona. Alexia ha fet el cinquè als primers minuts i Baudet, que ha entrat a la represa juntament amb  Núria, Romi, Pilar, Andrea i Chelsea sota pals, ha fet el sisè i el setè. Gemma Gili, de nou, ha fet el vuitè i Pilar ha establert el definitiu 9 – 1, una victòria incontestable que no ha deixat lloc als dubtes i que ha donat el bitllet a les blaugranes per a la final de la Copa Catalunya.

Ara les noies de Xavi Llorens esperen rival a la final del diumenge 31 d’agost, a les 12 del migdia. El rival serà o El Llevant les Planes o bé el RCD Espanyol, les vigent campiones, que a partir de les 9 d’aquesta la nit es disputen l’altre plaça de la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut