Onze llengües diferents al vestidor

Onze llengües diferents al vestidor

Es parla català, castellà, anglès, francès, italià, holandès, alemany, croat, portuguès, bassa i àrab Song, Rafinha i Rakitic, que dominen quatre idiomes cadascun, són els més poliglotes de l’equip

El vestidor del primer equip parlarà enguany molts idiomes. Fins a onze: català, castellà, anglès, francès, italià, holandès, alemany, croat, portuguès, bassa i àrab. A banda del català i el castellà, dominats per la majoria dels integrants de la plantilla de Luis Enrique, aquesta temporada s’han afegit al vestidor l’alemany i el croat, inexistents el curs passat.

Domina tots dos idiomes Ivan Rakitic, un dels jugadors que més en parla. El jugador croat nascut a Suïssa sap comunicar-se en castellà, anglès, alemany i croat. De fet, empra l’alemany per entendre’s amb el porter Marc-André ter Stegen i el croat per fer-ho amb el jugador del Barça B Alen Halilovic.

També parlen quatre idiomes Rafinha (català, castellà, portuguès i anglès) i Song (anglès, francès, castellà i bassa, un idioma del Camerun). Mathieu i Vermaelen també saben francès, mentre que Munir El Haddadi, del Barça B, és l’únic futbolista que també parla àrab. L’italià, en aquest cas, està representat pel nou tècnic, Luis Enrique, que va treballar durant un any a Roma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut