Xavi: “Estic més motivat que el primer dia”

Xavi: “Estic més motivat que el primer dia”

“Si veus com s’entrena l’equip veus que pinta bé”, ha comentat el capità, que ha afegit: “Els resultats després marcaran però partim de la base que aquest grup és extraordinari”

Xavi Hernández ha comparegut aquest divendres en roda de premsa, i ha explicat que després de pràcticament un mes de preparació, i a les portes de debutar el Barça a la Lliga, es mostra encara més il·lusionat que fa uns dies, quan va sortir també davant els mitjans. “Estic més motivat que el primer dia perquè el que veig m’està agradant”. El capità del Barça ha reconegut que l’equip està treballant molt bé sota les ordres de Luis Enrique. “Quan veus com s’entrena l’equip veus que pinta bé”, ha comentat el blaugrana. I és que el jugador veu que en els entrenaments cada exercici té un objectiu concret, que s’ha de complir i que els compleixen. Xavi, que sap que no serà fàcil guanyar títols, percep sensacions molt bones de cara a aquesta nova temporada.El Barça es mereix cada any com a mínim aconseguir un títol important

El blaugrana enceta la seva dissetena temporada a Can Barça amb la mateixa il·lusió que el primer dia. “Em fa especial il·lusió i tenim ganes de començar. Hem fet una bona pretemporada i ens hem adaptat bé a l’entrenador”. Coneix molt bé el Club i sap que el nivell d’exigència serà màxim. “Sabem que l’any passat no vam complir els objectius. El Barça es mereix cada any com a mínim aconseguir un títol important”, ha apuntat Xavi.Treballo per ser seguir sent important. Decideix l’entrenador, però estic preparat per a qualsevol cosa i qualsevol situació l’acceptaré

En l’aspecte personal, el de Terrassa ha reconegut que treballa per guanyar-se la titularitat en cada partit: “Treballo per ser seguir sent important. Decideix l’entrenador, però estic preparat per a qualsevol cosa i qualsevol situació l’acceptaré”. Tot i la competència que hi ha a la seva posició, Xavi ha recordat que “això és molt llarg i hi ha molts partits”. “Totes les peces de l’equip són importants. A més, això és el Barça i no és nou per mi”, ha assegurat.

Finalment, Xavi ha explicat que una de les raons per les quals creu que l’equip farà una bona temporada és per l’equip humà que s’està creant. “Hem fitxat molt bé tant en l’àmbit futbolístic com en l’humà. El nivell humà és el que més ha destacat en els últims anys. La convivència i l’harmonia són fantàstiques. Els resultats després marcaran, però partim de la base que aquest grup és extraordinari”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut