Zubizarreta: “Douglas incrementa la competència en aquesta posició”

Zubizarreta: “Douglas incrementa la competència en aquesta posició”

“És un jugador que seguim des del 2012 perquè és una posició molt important per a nosaltres”, ha explicat el director esportiu

Andoni Zubizarreta ha destacat la polivalència de Douglas que “ens ajudarà a poder completar aquesta línia lateral”. “Té un bon perfil defensiu. Es projecta be en atac, té bona tècnica tant per la dreta com per l’esquerra, i capacitat associativa”, ha explicat. I ha afegit que “té bona arribada i capacitat per escollir bé la passada. És un jugador que té bon salt i utilitza bé el joc aeri a nivell defensiu”. La seva arribada, segons el director esportiu, “incrementa la competència en aquesta posició i ens permetrà tenir més variants en el joc”.

També ha explicat la decisió d’incorporar-lo aquest estiu. “Era el moment adequat davant les possibilitats que tenim en el mercat de futur. Havíem valorat la possibilitat de cedir-lo després de fitxar-lo però després de reunions i consultar-ho amb Luis Enrique vam considerar que el procés d’adaptació el podia fer aquí”.

Zubizarreta ha mostrat total confiança cap els altres laterals de l’equip com Montoya i Alves. “Plantegem un escenari en què la competència del dia a dia permetin a l’entrenador l’alineació en cada partit. No hi ha titulars i suplents si no plantilles on es competeix”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut