Douglas: “Em sento preparat per jugar al Barça”

Douglas: “Em sento preparat per jugar al Barça”

El jugador brasiler ha fet la seva primera roda de premsa com a jugador blaugrana "Treballarem amb l’entrenador per trobar el meu espai i estar a la seva disposició”, explica

“A partir del moment que he vist aquesta samarreta, m’he adonat que he de donar el màxim”, així s’ha expressat el setè fitxatge d’aquesta temporada, lateral brasiler Douglas Pereira, que ha fet la roda de premsa de presentació com a jugador del Club. En el seu primer acte des que ha arribat a la ciutat i en una sala de premsa Ricard Maxenchs atapeïda de mitjans, el jugador ha volgut expressar la seva alegria i il·lusió després d’haver signat el seu contracte. “Estic molt content d’estar aquí a Barcelona i poder representar al Barça. Tinc moltíssimes ganes d’entrenar amb els companys”, ha dit amb aire tímid però segur que comença una nova i fructífera etapa a casa nostra. “D'ençà que he arribat, tot em sembla fora de sèrie: la ciutat, el club, l’estadi...”

D'ençà que he arribat, tot em sembla fora de sèrie
També ha volgut “agrair la confiança que m’ha donat el club –ha recordat-; faré la feina necessària. Treballarem amb l’entrenador per trobar el meu espai i estar a la seva disposició”. Des de demà mateix, Douglas entrenarà amb la resta dels seus companys del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. “Estic bé i ja fa algunes setmanes que entreno de manera forta. Demà m’incorporo a l’entrenament per ajudar els companys. Demostraré el que puc donar com a jugador”.

El jugador brasiler ha deixat ben clar que se sent amb la confiança suficient per jugar a un equip com aquest. “Em sento preparat”, insisteix. “He vingut aquí a jugar al futbol i és el que faré”. L'oportunitat de jugar al Barça és “un somni d'ençà que era un nen”; perquè per “qualsevol jugador ho és”. Ara, diu, li toca “treballar per realitzar aquest somni”.

Demostraré el que puc donar com a jugador
La competència al lateral dret, una posició ben coberta per Dani Alves i Montoya, l’anima per entrenar “més fort”. “Parlaré amb Alves per aprendre tot sobre aquest Club”. Douglas ha vingut per aconseguir títols i, si és possible, “tots els títols que ha aconseguit Alves amb el Barça”. Sap que ha arribat a un equip guanyador i de prestigi mundial; una oportunitat única per “créixer com a jugador; perquè aquest és el millor club del món”, ha sentenciat davant de la premsa reunida per a l’ocasió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut