La primera plantilla del Barça de bàsquet compta amb tres jugadors criats a Suècia

La primera plantilla del Barça de bàsquet compta amb tres jugadors criats a Suècia

Ludde i Marcus són nascuts al país escandinau, mentre que Lampe va néixer a Polònia i es va criar a Suècia

Aquesta temporada es dóna un cas curiós a la primera plantilla del FC Barcelona. La coincidència de tres jugadors criats al mateix país nòrdic, Suècia. Ludde Hakanson, Marcus Eriksson i Maciej Lampe són tres jugadors criats i formats al món del bàsquet en aquest país escandinau.

En el darrer partit amistós jugat pel FC Barcelona a França davant el Pau Orthez es va donar la circumstància que tots tres van coincidir a la pista en l’últim període. Lampe i Eriksson, a més, comparteixen habitació a les concentracions i al llarg de la pretemporada se’ls ha pogut veure sovint plegats –a tots tres- a l’habitació d’un d’ells per veure alguna pel·lícula o compartir xerrades.

Hakanson i Eriksson, cent per cent suecs

Ludde Hakanson és nascut a la capital sueca, Estocolm, mentre que Marcus Eriksson, el jugador que la temporada passada va jugar cedit a La Bruixa d’Or Manresa, és nascut al nord-oest d’Estocolm, concretament a la localitat d’Upsala.

El cas de Maciej Lampe, però, és una mica diferent. El pivot blaugrana, que està exercint de ‘pare’ amb aquests dos joves valors del planter blaugrana, va néixer a Polònia, concretament a Łódź, però als 5 anys ja va marxar amb la seva família a Estocolm, on va passar-hi la seva infantesa i adolescència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut