Guanyen tots els equips del futsal formatiu

Els cinc equips del futbol sala formatiu guanyen els seus partits

Barça B: FC Barcelona 3 – Hèrcules San Vicente 2

Els culers van començar la Lliga jugant a la Ciutat Esportiva davant de l’Hèrcules San Vicente. Només havien passat sis minuts de joc quan Esteban va fer el primer gol de la temporada. El domini era culer i el resultat també. Pacheco, en una bona jugada col·lectiva, va fer el segon quan quedaven menys de quatre minuts per arribar al descans que feien justícia al que s’havia vist als primers 20 minuts.

Només tornar dels vestidors, els visitants van començar a pressionar més intensament als jugadors d’Andreu Plaza i fruit d’això va ser el gol de Charly quan només es portaven jugats quatre minuts. Quan només restaven cinc minuts per finalitzar, una altra vegada els culers van posar distància al marcador gràcies al gol de Raúl Gómez. Tot i això, els alacantins no van defallir i van tornar a reduir distàncies després del gol de Rubi. Malgrat els esforços visitants, els Barça va poder aguantar el resultat i sumar els primers tres punts de la temporada.

Juvenil: FC Barcelona 5 – CE Jesús Maria 2

Després de la golejada de la setmana passada a terres manresanes, els blaugranes afrontaven l’enfrontament davant del Jesús Maria amb molta seriositat. A poc a poc, el control del joc va començar a ser culer i mercès a això, els gols locals van començar a arribar. Els blaugranes van avançar-se per 3-0 però quan tothom pensava que el resultat acabaria així a la primera part, una errada del Barça va permetre reduir les distàncies al marcador.

A la represa, el domini va continuar blaugrana i encara van eixamplar les diferències una mica més després de marcar dos gols més. El partit va decaure en intensitat, tot i que els de José Fernández van tenir més oportunitats de fer gol. Quan només quedaven cinc minuts per finalitzar el matx, els visitants van retallar diferències amb un altre gol. Van mirar d’empatar el partit sortint amb el porter-jugador, però el marcador ja no es va tornar a moure.

Cadet: Sant Joan de Vilassar 2 – FC Barcelona 10

El Cadet va veure’s sorprès pels de Vilassar al minut 3 quan els locals es van avançar al marcador. Tot i l’ensurt inicial, els culers van capgirar el resultat amb dos gols de Mario i Juanfran. Cap a l’equador del període, els del Maresme van tornar a empatar el xoc. Però els minuts finals de la primera part va servir per distanciar-se al marcador amb tres gols gairebé consecutius en dos minuts. A la segona part, la superioritat blaugrana va ser molt clara ja des del primer moment. D’aquesta manera, els nois de Martí Graells van anar eixamplant el marcador fins a arribar al definitiu 2 a 10.

Infantil: Amposta FS 1 – FC Barcelona 11

Els blaugranes van visitar la pista de l’Amposta, equip que ha pujat aquesta temporada a la categoria. Mitjançant possessions llargues, els blaugranes van poder trencar la defensa visitant i van arribar al descans amb un clar 0-5. Al retorn dels vestidors, els locals van poder fer el seu únic gol del partit però el Barça no volia deixar de guanyar aquest matx i van seguir pressionant fins a arribar a l’1-11 definitiu.

Aleví: FC Barcelona 6 – Sant Andreu de la Barca 0

Els d’Albert Seró van rebre el Sant Andreu de la Barca en partit de Lliga, uns dies després de veure’s les cares en un amistós. Tot i el domini culer el gol es va fer esperar i el primer gol no va arribar fins als últims minuts de la primera part. A la segona, tot va ser molt més senzill per als culers, que un cop amb el marcador per endavant, van aconseguir fer-ne cinc més fins a deixar el marcador final en el 6-0.