Luis Suárez regala una samarreta del Barça a Steven Gerrard

Luis Suárez regala una samarreta del Barça a Steven Gerrard

El nou davanter del Barça agraeix així l'afecte del capità del Liverpool

El migcampista de referència a Anfield, el capità del Liverpool, Steven Gerrard és un admirador confés de Luis Suárez. Després de haver jugat amb ell durant quatre temporades, Gerrard va voler agrair a l’uruguaià la seva aportació a l’equip anglès quan es va assabentar del seu traspàs al FC Barcelona. Va penjar una imatge al seu compte d’Instagram en què apareixen tots dos festejant un gol. “Ha estat un plaer increïble jugar amb un talent com Luis Suárez”, va escriure l’emblemàtic jugador anglès.
Ara, el nou davanter del Barça, aprofitant la seva visita a Melwood, la ciutat esportiva del club de Liverpool, ha volgut agrair el gest de Gerrard regalant-li una samarreta del club blaugrana signada per ell. Gerrard ha penjat una foto al seu Instagram en què apareixen tots dos mostrant l’elàstica blaugrana amb el número '9' de Suárez.

"Ell està de tornada portant regals -escriu el jugador anglès-.  Emocionat dient adéu a l’home principal; els millors desitjos aquest matí a un jugador fenomenal”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut