La documentació econòmica de l'Assemblea a disposició dels compromissaris a partir del 8 d'octubre

La documentació econòmica de l'Assemblea a disposició dels compromissaris a partir del 8 d'octubre

Fins al dia 17 podrà ser consultada pels socis convocats, el dia 15 es durà a terme una sessió informativa i ja s’ha activat un ‘microsite’ informatiu al web del Club

Entre el 8 i el 17 d’octubre, els socis compromissaris tindran a la seva disposició la documentació que integrarà l’ordre del dia de les matèries econòmiques de la pròxima Assemblea General Ordinària, que se celebrarà el dia 18 d’octubre, al Palau de Congressos de Catalunya.

D’acord amb els Estatuts, la documentació que s’ha de posar a disposició dels compromissaris perquè pugui ser examinada ha de ser, com a mínim, la següent:

  • Informe sobre la liquidació del pressupost de l’exercici vençut.
  • Balanç i compte de resultats de l’exercici vençut, amb l’opinió de l’auditor.
  • Pressupost del nou exercici.

Aquests documents es podran consultar a l’Oficina del Compromissari, que estarà ubicada al vestíbul de l’OAB de l’Àrea Social, i estarà oberta fins al proper 18 d’octubre un cop finalitzi l’Assemblea, en horari de dilluns a divendres de 9 h a 20 h i dissabte de 10 h a 14 h.

Sessió informativa

El dia 15 d’octubre a les 18.30 h es durà a terme una sessió informativa a les instal•lacions del Club en què tots els socis compromissaris podran accedir de primera mà a tota la informació necessària per al dia de l’Assemblea. A través del web del Club es determinarà el lloc i hora exacta de la sessió i el ponent per part del Club.

‘Microsite’ al web del Club

També està a disposició de tots els socis un espai específic al web del Club dedicat a l’Assemblea de Compromissaris del proper 18 d’octubre, on es podrà consultar l’ordre del dia de l’Assemblea, el reglament de l’Oficina del Compromissari, el calendari i els socis podran comprovar si són o no compromissaris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut