Tots els equips del bàsquet base ja disputen partits de Lliga

L’Infantil B va caure en el seu debut a la Lliga, mentre que el júnior va superar l’Hospitalet en un partit molt disputat El Cadet A i el Cadet B continuen intractables amb 4 partits i 4 victòries al campionat

El junior de Joan Braulio va vèncer aquest dimarts per 86-75 un l’Hospitalet que mai va perdre la cara al partit. La bona arrencada dels blaugranes, amb uns primers cinc minuts excelsos, va fer pensar que seria un partit plàcid. Però no va ser així. Els visitants van entrar dins del partit i sempre van incomodar els blaugranes, que tot i així van anar per davant. Al tercer període el matx va seguir igualat, però a l’inici de l’últim quart els triples van ser protagonistes. En set atacs seguits els dos equips van anotar set triples -quatre i tres respectivament-, i el partit va entrar en una dimensió desconeguda (73-69). Al tram final el Barça va assegurar-se el triomf en un matx que va tenir de tot fins al 86-75 final.

CADET A

Quarta victòria en quatre partits del Cadet A de Marc Calderón. El 76-54 contra l’Hospitalet va demostrar la superioritat dels blaugranes en un partit que es va disputar diumenge passat a la Ciutat Esportiva. Amb el triomf el Cadet A continua líder del grup 1 del Campionat de Catalunya Preferent.

CADET B

El segon equip Cadet del Barça, el B, tampoc té aturador. Els de Xavi Pardina van vèncer per 86-69 el CB Tarragona i van sumar la quarta victòria en quatre partits. Els blaugranes, com l’altre cadet, també lideren el grup 2 de Preferent.

INFANTIL A

L’equip de Rubén Muñoz va fer el seu debut en aquest curs 2014/15 sense gaires dificultats superant el Bàsquet Neus per 59-7. Els blaugranes van tancar el marcador aviat i la diferència final va arribar a ser de més de 100 punts. Al primer quart la diferència ja era de 24-4, i la superioritat va ser manifesta. El pròxim partit serà a la pista de l’Escola Pia de Sabadell.

INFANTIL B

Els nois de Xavi Mas van debutar amb derrota. El 33-66 contra l’UBSA Sant Adrià va evidenciar que els nouvinguts del bàsquet base blaugrana s’han d’adaptar a la categoria i que molts cops es trobaran jugadors un any més grans que ells. El marge de millora per a aquest grup de jugadors és un fet i les primeres victòries no trigaran a arribar.