Matinal de gimnàs a l’hotel de Taipei

Matinal de gimnàs a l’hotel de Taipei

Els jugadors s’han llevat a les 9.30h i a les 11.00h tenien gimnàs A les 14.00 hores una representació acompanyarà Bladé al Welcome Banquet A les 17.30 hores hi haurà entrenament a pista

El Barça ja ha passat la seva primera nit a Taipei. Després d’un nou llarg viatge fins arribar a Taiwan –més de set hores entre esperes, retards i trajectes en autobús-, els jugadors, cos tècnic i staff del FC Barcelona per fi van poder descansar a l’hotel de concentració de la ciutat de Taipei.

Com a la Xina, el conjunt barcelonista i la comitiva de l’Eurolliga, encapçalada per Jordi Bertomeu, han tingut una notable acollida.

L’entrenament matinal, al gimnàs

Els jugadors han pogut descansar fins a quarts de deu del matí, hora en què ha tocat diana i s’han hagut de llevar. En bloc s’han dirigit cap a la planta 1 del Grand Hotel Hyatt, on estan allotjats aquests dies a Taipei per poder fer el primer àpat del dia.

A partir de les 11.00 hores, però, ja els ha tocat suar. Repartits en dos grups i sota la supervisió del preparador físic de l’equip Mariano Hontecillas. Els petits –bases, escortes i alers- han estat fent primer exercicis d’estiraments i cardio, mentre que els grans –alers-pivots i pivots- han fet peses. Al cap de tres quarts d’hora aproximats han canviat d’activitat física i els petits han passat a fer el treball de peses que feien els gran i a l’inrevés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut