L’handbol viatja a Benidorm sense Siarhei Rutenka

L’handbol viatja a Benidorm sense Siarhei Rutenka

El lateral bielorús és baixa per un esquinç al turmell dret i el substitueix Álex Márquez, del filial

Darrer contratemps per a Xavi Pascual abans de jugar la vuitena jornada de la Lliga Asobal, diumenge a les 12.30 h a Benidorm, amb l’absència de Siarhei Rutenka. El lateral té un esquinç al turmell dret i serà baixa per a diumenge, i no podrà jugar amb Bielorússia els compromisos internacionals de la setmana vinent.

Darrer partit abans de l’aturada

El partit a Benidorm serà el primer entre els dos clubs en Lliga Asobal, ja que els alacantins viuen la seva primera temporada a la màxima competició de l’handbol estatal.

Els blaugranes afronten aquest partit abans de l’aturada que viurà la competició la setmana que ve amb motiu dels partits de classificació per a l’Europeu 2016. Onze jugadors del primer equip deixaran la disciplina blaugrana per atendre els compromisos internacionals.

Xavi Pascual valorava així el partit de diumenge: “Sempre és un plaer jugar en una pista plena com estarà diumenge Benidorm. Hi anem, com sempre, a guanyar, i sabem que al davant tenim un equip novell a la categoria però amb jugadors de molta experiència”.

“Cal anar amb compte, ja que la seva posició a la taula no és fruit de la casualitat”, recordava el tècnic blaugrana, que ha convocat el jove del filial Álex Márquez per substituir Rutenka.

Un equip revelació

Un equip com el BM Benidorm, que juga per primer any la Lliga Asobal, està donant un rendiment superior. Els de la Marina Baixa viuen un gran moment de forma i són el cinquè classificat a la fi de la setena jornada.

Amb homes com Moyano, Chernov, Rios i David Cuartero, el seu màxim golejador, segon de la Lliga amb 51 gols a la setena jornada, presenten un planter equilibrat i amb talent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut