Ajax – Barça, entrades a partir del 21 d’octubre

Ajax – Barça, entrades a partir del 21 d’octubre

Aquest dimarts s’obre el formulari de sol•licitud d’entrades per a l’Amsterdam Arena

El proper 5 de novembre, el Barça juga de nou a l’Amsterdam Arena en la fase de grups de la Lliga de Campions. Els de Luis Enrique hauran de donar-ho tot per seguir lluitant per passar a la ronda següent.

Les entrades, a partir del 21 d’octubre

Les penyes podran sol·licitar entrades per al desplaçament a Amsterdam a partir del 21 d’octubre a les 10 h i fins al dia 22 a les 19 h. Hi ha 442 localitats disponibles, i cada entrada té un preu de 57,50 €.

A partir de la data indicada, hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció de recollida o enviament de les entrades.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formajax2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut