UE Cornellà – FC Barcelona: Reactivats amb el joc (1-5)

Els nois de Jordi Vinyals recuperen sensacions amb un gran triomf contra el Cornellà

El Juvenil A ha aconseguit una contundent victòria a domicili enfront el Cornellà per 1-5. Ha estat un matx que ha començat molt equilibrat, amb alguna ocasió més per als locals, però que s’ha acabat decantant pels blaugranes amb els gols de Padilla, Corredera, Cantalapiedra, Arjona i Amir.

El duel es presentava molt atractiu i igualat des del principi, ja que tots dos equips es jugaven retallar distàncies a la classificació. Els primers compassos del joc s’han viscut amb molta intensitat i competitivitat, i l’equilibri s’ha presenciat al terreny de joc.

El primer xut obre la llauna

Al minut 10 el Cornellà ha tingut la primera arribada, però ha marxat als núvols, i un minut després una falta a favor dels locals ha acabat per sobre de la porteria d’Onana. Ha semblat que les primeres oportunitats naixien del Cornellà, però el primer xut del Barça entre els tres pals ha obert la llauna. Al minut 12 Padilla ha rebut una passada des de la línia de fons que ha acabat a la xarxa. Els blaugranes s’han reactivat trepitjant constantment l’àrea rival, però el Cornellà ha volgut capgirar la situació i n’ha tingut l’oportunitat un parell de vegades mitjançant Ruibal i Bartu.

Abans de marxar als vestidors els de Jordi Vinyals han tingut un parell d’ocasions per veure la segona diana. No obstant això, al minut 45 Ruibal ha empatat el matx amb un potent xut que Onana no ha pogut evitar.

Golejada com a reacció

La insistència ha tingut premi, després de les interrupcions constants de Corredera, Enguene i Aitor Cantalapiedra de diverses maneres. Al minut 80 Cantalapiedra ha rematat amb un xut directe a la xarxa. El Barça posava una marxa més: Arjona, només entrar al terreny de joc per Enguene, sumava el quart per als blaugranes, i tan sols tres minuts després Amir se sumava a la festa amb el 1-5 de penal.