Comiat prou digne del CVB Barça (1-3)

Comiat prou digne del CVB Barça (1-3)

L'Asterix Kieldrecht va posar fi a l'aventura europea de les blaugranes a la Challenge Cup

Després de 22 anys, una competició europea de voleibol femení tornava a Catalunya amb el CVB Barça, que va posar ahir fi amb molta dignitat a la seva primera participació en una competició europea amb una derrota per 1-3 en la segona eliminatòria de la Challenge Cup. El conjunt català ja havia perdut per 3-0 a l'anada.

Les flamenques superiors

L'Asterix Kieldrecht va marcar el terreny de bon començament i van ser molt superiors en el primer set amb un 16-25 contundent. El conjunt de Xavier Perales va reaccionar a la segona mànega. Es va situar amb un esperançador 6-2 i va saber mantenir l'avantatge fins que amb 9-5 va encaixar un parcial de 0-3 (9-8).

Les visitants van avançar les catalanes per primer cop amb el 10-11 i, amb molta més oposició que al primer set, va fer-se seva la mànega –fent la gran estirada amb el 13-20– i va segellar la classificació (16-25). El CVB Barça necessitava vèncer per 3-0 o 3-1 per forçar un set d'or de desempat, i un hipotètic triomf per 3-2 no li hauria servit tampoc de res.

Sense opció

Sigui com vulgui, l'equip de Perales va apujar el seu nivell al tercer set, en el qual va anar sempre per davant, i es va imposar amb relativa claredat (25-20) aprofitant també la relaxació de les visitants.

Amb orgull, l'equip blaugrana va continuar envalentit a la quarta mànega i no va deixar que el Kiekldrecht se n'anés. Va manar durant una bona estona (16-15), fins que al tram final les flamenques, superiors, van imposar la seva llei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut