La Penya de Puig-Reig celebra el 25è aniversari

La Penya de Puig-Reig celebra el 25è aniversari

El vicepresident Jordi Cardoner assisteix a l’acte, que també celebra la Trobada de Penyes del Bages, Berguedà i la Cerdanya i un reconeixement a Joan Casals, l’Avi del Barça

La Penya Blaugrana de Puig-Reig ha celebrat avui el seu 25è aniversari amb l’organització d’una Trobada de Penyes del Bages, Berguedà i la Cerdanya. Durant aquest acte, s’ha inaugurat un monòlit commemoratiu de la jornada i també s’ha realitzat un reconeixement especial per part del FC Barcelona i de la Federació de Penyes de la zona a Joan Casals, l’Avi del Barça, que és president de la PB Guardiola.

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, acompanyat de l’exjugador Pere Valentí Mora, han fet la descoberta del monòlit commemoratiu de la Trobada i del 25è Aniversari de la penya amb la resta de les autoritats que han estat presents, Dídac Flores, president de la PB de Puig-Reig, Antoni Clement, alcalde de Puig-Reig, Sergi Roca, resident del Consell Comarcal del Berguedà, Joan Casals, l’Avi del Barça i Ramon Burniol, president de la Federació de Penyes del Bàges, Berguedà i Cerdanya, entre d’altres.

L’acte ha tingut el moment més emotiu quan s’ha realitzat el reconeixement a Joan Casals, que ha rebut una placa institucional del vicepresident Jordi Cardoner i s’ha projectat un vídeo amb els millors moments protagonitzats per l’Avi del Barça.

Penyes molt actives

La zona del Bages, Berguedà i la Cerdanya és una de les més actives de la família penyística blaugrana i també de les que compta amb més penyistes, amb més de 9.000 socis de penyes. És, per exemple, la zona que ha acollit més Trobades Mundials: al 1972, 1977, 1979 i el 1981 va organitzar la Trobada a Montserrat, al 1982 una a Manresa, al 1983 a Berga i al 1998 també es va celebrar una trobada a Puigcerdà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut