L’alcalde Trias rep les penyes barcelonistes de la ciutat

L’alcalde Trias rep les penyes barcelonistes de la ciutat

El vicepresident Jordi Cardoner encapçala la delegació del Club en la recepció a l’ajuntament per millorar la interrelació entre els penyistes i el teixit social de Barcelona

Una delegació del FC Barcelona ha acompanyat avui els representants de les penyes de la ciutat en la recepció que s’ha celebrat a l’ajuntament de Barcelona amb l’Alcalde Xavier Trias, els tinents d’alcalde Joaquim Forn i Maite Fandos, el president del Grup Municipal UpB, Jordi Portabella, i els regidors dels districtes Mercè Homs, Jordi Martí, Xavier Mulleras i Francina Vila. El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha encapçalat la delegació del Club, que han completat el directiu Pau Vilanova, el síndic de les penyes, Ramon Térmens, i els representants de les més de 50 penyes que es troben repartides en els deu districtes de la ciutat.

El motiu de la recepció, que ha estat una iniciativa del Club, és millorar la col·laboració entre les penyes barcelonines i les institucions, per treballar conjuntament i millorar la interrelació entre les entitats en els àmbits social, esportiu i cultural. Aquesta interrelació, que a la resta de Catalunya i del territori espanyol es compleix satisfactòriament, a la ciutat de Barcelona és més complicada d’aconseguir a causa de la magnitud de la ciutat i de les moltes activitats que genera el Club.

Aquesta iniciativa blaugrana s’emmarca dins del projecte ‘Penyes Segle XXI’, que té com un dels seus objectius elevar la marca Penya i fer Barça al territori. El Consell de Penyes ha proposat a l’Ajuntament treballar conjuntament per dinamitzar aquesta interrelació, que ha tingut en la reunió d’avui el tret de sortida i que permetrà integrar millor les penyes amb altres associacions de cadascun dels districtes.

En definitiva, la consolidació dels llaços entre les penyes del FC Barcelona i Barcelona permetrà enfortir encara més els llaços que les uneixen, amb la voluntat de treballar junts per mitjà de les penyes per millorar el Club i també la ciutat.

Declaracions del vicepresident Jordi Cardoner:

“És la primera vegada a la història d’aquest club que el món penyístic està a la casa de la ciutat per exposar i començar un projecte d’apropament a la ciutadania. Les penyes de Barcelona, que són nombroses, no tenen el nombre de penyistes que poden tenir en percentatge de població en altres indrets. Probablement és per la proximitat a l’Estadi. Cada cop més aquest associacionisme a Barcelona l’hem de potenciar i l’alcalde ens ha permès fer aquest inici de projecte, que esperem que sigui exitós”.

Declaracions de l’alcalde Xavier Trias:

“Agraeixo al FC Barcelona que hagin volgut venir aquí, perquè per a l’Ajuntament de Barcelona tots els clubs de la nostra ciutat són molt importants. Però és veritat que tenim un club de referència i especial com és el FC Barcelona, amb una quantitat de penyistes a tot el món i que ens fa d’ambaixador, i en molts casos la marca Barcelona es veu tremendament potenciada pel mateix Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut