‘Prendre partit’ al Teatre Goya

‘Prendre partit’ al Teatre Goya

La funció del dia 6 de desembre a les 18 h a 12 €. Un 40% de descompte per a les funcions del 7 al 21 de desembre. La resta de funcions, un 15% de descompte.

Sinopsi

Direcció: Josep Maria Pou

Berlín, 1946, una ciutat destruïda com a conseqüència de la guerra. Destrucció, desorientació, mort; la fi d’una etapa. Assistim als prolegòmens i investigacions preparatòries per al judici que durà a terme la Comissió Anti-nazi per als Artistes. El comandant Steve Arnold rep l’encàrrec d’investigar les implicacions del director d’orquestra Wilheim Furtwängler, acusat de col·laboracionisme amb el règim nazi durant la II Guerra Mundial.

El text aborda l’Alemanya post-nazi del 1946 i pretén involucrar l’espectador com a part i testimoni d’un judici obert que presenta dues actituds absolutament oposades davant la terrible realitat política del Tercer Reich.

L’autor ens col·loca davant l’eterna confrontació entre cultura i poder, entre art i política.

I ens convida a “prendre partit”.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra 'online' i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:[[BOTOVERMELL::Comprar entrades++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=GOY22&Idioma=CA::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Dades d’accés

Usuari: socisfcb

Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Teatre Goya

C/ Joaquín Costa, 68
08001 Barcelona
Tel. 93 343 53 23

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut