Els estudiants d’INEF, de classe pel Barça de futbol sala

Els estudiants d’INEF, de classe pel Barça de futbol sala

Els alumnes d’INEF Barcelona han gaudit d’una sessió d’entrenament del futbol sala com a part de la seva formació

Per segona temporada consecutiva, els alumnes d’INEF han visitat el Palau Blaugrana i han pogut observar els mètodes d’entrenament del Barça de futbol sala. Els gairebé 40 alumnes de l’assignatura de futbol sala han vist in situ la manera de treballar de Marc Carmona i els seus jugadors. Gràcies a la mediació de Paco Sedano, porter de l’equip i estudiant d’INEF, i del professor Marc Vives, els estudiants han pogut comprovar de primera mà com es prepara un equip d’elit per afrontar els reptes esportius.

Qüestionari intensiu

Un cop acabada la sessió a la pista, els alumnes han pogut aprofitar la presència de Marc Carmona, Albert Canillas (entrenador ajudant), Ismael Camenforte (preparador físic) i Mario Salamanca (entrenador de porters) per preguntar-los aspectes de tot tipus sobre el Barça de futbol sala. Els alumnes han volgut fer preguntes als quatre membres de l’‘staff’ tècnic culer relacionades amb temes tàctics, tècnics, de preparació física, de la preparació específica de porters, d’aspectes de lideratge en un equip professional i de la direcció d’equips.

Agraïts per l'oportunitat

Al final de la trobada, els alumnes han pogut visitar les instal·lacions del Palau Blaugrana i veure en primera persona els llocs on s’entrenen els primers equips de les seccions del FC Barcelona. Tots ells s’han mostrat molt agraïts per la possibilitat d’haver pogut intercanviar opinions i aprendre amb els membres d’una de les seccions més exitoses del Barça els darrers anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut