FC Barcelona – Hockey Bassano: Molt en joc al Palau

FC Barcelona – Hockey Bassano: Molt en joc al Palau

Els de Ricard Muñoz busquen un triomf que els permeti accedir a quarts de final de la Lliga Europea (19 h) En el partit de la primera volta els catalans van vèncer a Itàlia amb dificultats tot i el 3-6 final

Torna la Lliga Europea al Palau. Gairebé dos mesos després de debutar a casa contra el Benfica i de disputar dos partits a domicili, el Barça rep aquest dissabte (19 h) el Hockey Bassano en la que serà la quarta jornada de la màxima competició continental. Si els de Ricard Muñoz sumen la victòria aconseguiran una plaça per als quarts de final i continuaran depenent d’ells mateixos per acabar en la primera posició.

El rival

El Hockey Bassano italià ocupa la tercera posició del grup amb tres punts de nou possibles. Va guanyar el primer partit, però va perdre contra el Benfica i a casa seva contra el conjunt blaugrana. Així doncs, si no vol dir adéu a la Lliga Europea ha de vèncer al Palau o sumar un punt. Per tant, el Barça haurà d’anar amb molt de compte i lluitar pel partit per evitar sorpreses.

El FC Barcelona

Els blaugranes arriben al partit en un gran moment de forma, ja que no coneixen la derrota aquesta temporada a l’OK Lliga i a la Lliga Europea. Després del punt aconseguit a la pista del Liceo, els de Ricard Muñoz volen seguir en aquesta gran línia de resultats per assegurar-se un lloc als quarts de final i poder pensar amb tranquil·litat en la lluita per la primera posició del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut