Doellman, Hezonja i Hakanson visiten l’escola IPSE

Doellman, Hezonja i Hakanson visiten l’escola IPSE

Uns 500 nens i nenes de l’escola barcelonina van rebre els tres jugadors blaugrana Diverses activitats van tenir lloc entre rialles i bona sintonia dels jugadors i els alumnes

Les habituals visites que els jugadors del Barça de bàsquet fan a les escoles de Barcelona són un bon exercici per fer arribar als nens els valors del bàsquet i el FC Barcelona. L’última visita es va donar a l’escola IPSE de Barcelona, on els jugadors del Barça Justin Doellman, Mario Hezonja i Ludde Hakanson van participar en diferents activitats i van fer les delícies dels nens i nenes de l’escola.

Uns 500 nens i nenes d’entre 3 i 16 anys van rebre, amb banderes del Barça, els tres jugadors i amb l’himne del Barça sonant de fons. La sintonia amb els alumnes es va fer palesa des de l’inici, quan els jugadors van entrar a la pista xocant les mans dels nens i nenes. Després de les oportunes presentacions dels jugadors, es va passar a realitzar unes activitats amb diversos nens i nenes de l’escola. Així, Doellman, Hezonja i Hakanson van jugar amb els alumnes i els van ajudar per tal de millorar els seus gestos tècnics. Les activitats van consistir en un circuit d’habilitat de la pilota, un KO amb semifinal i final i entrades a cistella amb la pilota.

Foto de grup

En finalitzar els exercicis, els nens i nenes es van fer una foto amb els tres cracs del Barça, que a continuació van haver de provar d’encistellar des del mig de la pista. En finalitzar aquesta emocionant activitat, es va donar pas a l’entrega de regals que el FC Barcelona va fer a l’escola. Amb la presència del director de l’escola i el professor d’educació física, es va procedir a l’entrega de sis pilotes de bàsquet.

Finalment Doellman, Hezonja i Hakanson es van acomiadar dels nens i van xocar les mans mentre feien la volta d’honor a la pista de l’escola, dient adéu així a una tarda per recordar per als nens i nenes de l’escola IPSE.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut