El Barça compleix

El Barça de bàsquet femení no falla davant el Lima i segueix en la lluita pel play off

“Crec que avui, durant bona part del partit, hem recuperat el nostre millor joc”, així valorava Isaac Fernández, entrenador del Barça de bàsquet femení, el partit de les seves jugadores davant el Lima-Horta. Les blaugranes van haver de madurar un partit que era complicat però també decisiu de cara al play off.

Les de Sant Feliu van començar entonades en el partit, amb un joc molt equilibrat que es nodria de la feina de Aixa Wone, Lola Pendande i Xènia Artiga dins la pintura al llarg dels 40 minuts de joc.

Al descans, les visitants arribaven amb un còmode avantatge de 10 punts (29-39) que començava a encarrilar el partit. Així i tot, l’antecedent entre aquests dos equips -en el partit de primera volta al JCN- no donava peu a la relaxació.

En el tercer temps, el Lima-Horta va augmentar un punt la intensitat un fet que donava esperances a les locals, però l’aparició de les més petites de l’equip van permetre al Barça ampliar l’avantatge, trencant la barrera de seguretat dels 10 punts.

El play off a tocar

Al final, victòria important per 63-72 que trenca definitivament el grup capdavanter del Grup A de Lliga Femenina 2. Amb el Celta i el Patats Hijolusa ja classificat, les últimes dues places en joc se les jugaran l’Ardoi (tercer amb 17 victòries), l’Añares (quart amb 16 victòries) i el Barça (cinquè amb 15 victòries).

A falta de tres jornades, el Barça està amb opcions clares per “aconseguir una cosa que al principi de temporada ningú s’imaginava jugar”, afirmava Fernández després del partit.

Les rivals del Barça en aquest tres últims partits seran l’Inmobiliari Víctor Antuña (a casa), el Maristas Coruña (a fora) i l’Ardoi (a casa).