Messi no jugarà contra el Marroc

Messi no jugarà contra el Marroc

L’astre blaugrana ha capitanejat el seu país contra Veneçuela i no jugarà a Tànger per molèsties físiques

Lionel Messi no ha tingut el retorn somniat amb l’Argentina. L’albiceleste ha caigut derrotada contra Veneçuela (1-3) en un amistós disputat al Wanda Metropolitano de Madrid. Un estadi que, precisament, serà la seu de la final d’aquesta edició de la Lliga de Campions.

El ‘10’ culer ha estat titular i ha disputat el partit sencer lluint el braçalet de capità, mostrant-se molt voluntariós durant el matx. Sobretot a la segona meitat, Messi ha buscat el gol amb insistència, sense premi final.

Ha estat el primer compromís de l'astre de Rosario amb la seva selecció des de la derrota per 4-3 als quarts de final de la Copa del Món de Rússia 2018 contra la França d'Umtiti i O. Dembélé, guanyadora final del torneig. Cal recordar que el millor de tots els temps és el màxim canoner de la seva selecció, amb 68 gols en 129 internacionalitats.

Baixa per al duel contra el Marroc

La selecció argentina ha anunciat, després del matx, que Messi té unes molèsties al pubis i que serà baixa per a l'amistós del conjunt de Scaloni contra el Marroc del dimarts 26 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut