Visita als hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron

Visita als hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron

Els jugadors del Barça B, acompanyats pel directiu Silvio Elías, han visitat els infants ingressats als dos centres

Aquest matí, els jugadors del Barça B han canviat les botes i la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per les plantes pediàtriques dels Hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron. Silvio Elias, directiu responsable del futbol formatiu professional, i Ramon Garriga, membre del Patronat de la Fundació del FC Barcelona, han acompanyat, conjuntament amb els membres de la Comissió Esportiva del Barça B, Josep Maria Huguet, Josep Contreras i Fernando Sánchez, a l’equip en aquesta visita.

Els homes de Garcia Pimienta han passat una jornada emotiva amb els infants ingressats i les seves famílies. Els jugadors blaugranes han xerrat i regalat somriures als qui més ho necessiten en una jornada plena de regals, autògrafs i fotografies per immortalitzar moments únics.

La visita, emmarcada dintre del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació Barça, i de la iniciativa solidària 'És Nadal tot l'any' té com a objectiu fomentar el benestar emocional dels nens i nenes hospitalitzats mitjançant el reforç d'emocions positives. Amb aquestes visites es busca desenvolupar la capacitat d'adaptació dels infants i la seva imaginació i il·lusió perquè l'estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l'eficàcia del tractament i en la millora dels processos de recuperació dels infants.

Alegria i sorpresa

Tant l’entrenador del Barça B, Francesc Xavier Garcia Pimienta, com el seu capità, Ferran Sarsanedas, han destacat la importància d’aquestes visites, tant per als nens com per als jugadors: “Que puguem posar el nostre granet de sorra per ajudar els nens ingressats és molt especial per a tots”, han explicat. “Veure l’alegria i la sorpresa dels nens quan entrem a l’habitació i s’adonen que portem l’escut del Barça és el més bonic”, ha ressaltat Sarsanedas. Els jugadors blaugranes s’han dividit en dos grups. Sarsanedas, Morer, Carles Pérez, Gabriel, Oriol Busquets, Guillem, Riqui Puig i Jorge Cuenca han anat a l’Hospital de Sant Joan de Déu mentre que Collado, Mate, Rafa Mujica, Iñaki Peña, Chumi, Vilarrasa, Monchu i Mingueza han visitat l’Hospital Vall d’Hebron.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut