Best Goal Ever: Arrenca la gran final!

Best Goal Ever: Arrenca la gran final!

Vota un dels gols de Messi o el de Sergi Roberto i guanya dues entrades VIP per a la final de Copa!

Ha arribat el moment decisiu. Aquest dimecres es posa en marxa la gran final del Best Goal Ever, el concurs engegat fa tres mesos en què els fans trien el millor gol de la història del FC Barcelona.


A la final s’han classificat tres gols de Lionel Messi i un de Sergi Roberto. Són quatre gols que tot culer es coneix de memòria. Els de l’argentí són el de la final de Copa contra l’Athletic Club, el de Champions contra el Reial Madrid i el gol ‘maradonià’ contra el Getafe, també a la Copa. El de Sergi Roberto, per la seva banda, és el que va culminar una remuntada impossible a la Lliga de Campions 2016/17.

Vota i guanya dues entrades VIP per a la final de Copa!

La votació per decidir el millor gol de la història arrenca aquest dimecres i s’allargarà fins el dimecres 27 de març, quan es tancarà la votació. Un dia després, el 28, s’anunciarà el gol guanyador.

Tots aquells que participin en la votació final entraran en un sorteig per guanyar dues entrades per a la final de Copa a Sevilla. El premi inclou desplaçament, hotel i dues entrades VIP per al Barça-València que es jugarà el 25 de maig al Benito Villamarín.

I tu, quin creus que és el millor gol de la història del Barça?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut