Reines de la festa del futbol femení (0-2)

Reines de la festa del futbol femení (0-2)

Les de Lluís Cortés, amb gols d’Oshoala i Duggan, assalten el Wanda Metropolitano en un matx històric per agitar la Lliga

El FC Barcelona s’ha emportat els tres punts del camp de l’Atlètic de Madrid en un partit històric per al futbol femení: s’ha batut el rècord mundial d’assistència (60.739) en un matx de clubs. Els gols d’Asisat Oshoala en el minut 65 i de Toni Duggan en el 80 han certificat un triomf vital per a les aspiracions de Lliga de les blaugrana, que se situen a només tres punts de les matalasseres i amb el goal- average favorable.

El matx era d’entitat i s’ha notat. En un escenari majestuós, els dos equips han mesurat les seves forces en els primers compassos. Amb el pas dels minuts, el Barça ha equilibrat el matx després d’un bon inici de l’Atlètic, molt motivat per la força de les desenes d’aficionats locals a les graderies. Ja a l’equador del primer temps, Oshoala, la jugadora blaugrana més perillosa, ha disposat d’una situació molt clara de gol, però el seu xut creuat ha marxat fregant el pal esquerre de Lola Gallardo, arribant al descans empatades a zero.

Pas endavant culer i gol d’Oshoala

Ha sortit molt millor a la represa el conjunt dirigit per Lluís Cortés, conscients de la necessitat vital dels tres punts per agitar la Lliga. I Leila i Martens han posat a prova Lola Gallardo abans del gol de les culers. Una diana que ha arribat en el minut 64, a la sortida d’un córner rematat per Asisat Oshoala, que ja ha marcat cinc gols des de la seva arribada al Barça.

Duggan sentencia

Per davant en el marcador, el Barça ha trobat més espais a la contra i Andressa Alves ha pogut sentenciar el partit en el minut 74 en un mà a mà amb Gallardo. I la sensació de perill evident s’ha transformat en el segon gol barcelonista. En una acció oportunista en el minut 80, Toni Duggan ha enviat a la xarxa una centrada de Leila que havia desviat una defensa matalassera al pal. Premi, doncs, per a l’anglesa, que ha substituït set minuts abans Oshoala, amb problemes físics.

Amb aquesta victòria, el FC Barcelona torna a ajustar la Lliga a falta de sis jornades. Aquest resultat omple de confiança les culers de cara el partit d’anada dels quarts de final de la Champions, dimecres al Miniestadi contra l'LSK Kvinner noruec.

Fitxa del partit

Atlètic de Madrid, 0
FC Barcelona, 2

Atlètic de Madrid: Gallardo, Robles (Esther, min 79), Aleixandri, Kaci (Dolores, min 68), Ángela Sosa, Ludmila, Sampedro (Olga García, min 55), Menayo, Meseguer, Tounkara, Hermoso.

FC Barcelona: Paños, María León, Losada, Marta T, Alexia (Andonova, min 89), Aitana (Mariona, min 57), Leila, Pereira, Hamraoui, Oshoala (Duggan, min 73), Martens (Andressa Alves, min 70).

Gols: 0-1, Oshoala (min 64); 0-2, Duggan (min 80).

Àrbitra: María Dolores Martínez Madrona. Ha amonestat la local Aleixandri (min 72).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut