Mario Rivillos reapareix 8 mesos i mig després

Mario Rivillos reapareix 8 mesos i mig després

L’ala del Barça Lassa ha superat ja la lesió que el va apartar de les pistes el juny de l’any passat

Mario Rivillos va tornar a jugar ahir, en la victòria del Barça Lassa sobre l’O Parrulo (6-0), vuit mesos i mig després de la seva lesió en el genoll en l’última final de Lliga contra l’Inter Movistar. El ‘10’ blaugrana va reaparèixer davant la seva afició el dia en el qual els culers es van retrobar amb el triomf a la Lliga i se situen com a líders provisionals.

En els seus comptes personals de Twitter i Instagram, Rivillos es va mostrar satisfet de “tornar a sentir-se jugador” i agraït per la benvinguda que li va oferir el Palau. Als micròfons de Barça TV Rivillos, previngut, ha afegit que ha de tenir paciència i anar entrant a l'equip a poc a poc. Ara només falta que el madrileny recuperi la seva millor versió i agafi ritme per tornar a tenir minuts en un moment clau de la temporada, on el Barça es juga la Lliga i la UEFA Futsal Cup.

El campió d'Europa va fitxar pel club l'estiu del 2017 procedent de l'Inter Movistar. Aquella mateixa temporada va aixecar la Copa del Rei. En la present campanya, malgrat la lesió, ha guanyat la Copa d'Espanya i ara reapareix en un moment molt important

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut