El Barça i el Liceu renoven el seu acord de col·laboració

El Barça i el Liceu renoven el seu acord de col·laboració

Ambdues entitats continuaran impulsant activitats culturals vinculades a l’òpera per als residents de la Masia

El FC Barcelona i la Fundació del Gran Teatre del Liceu han renovat el seu acord de col·laboració per continuar desenvolupant durant aquest 2019 activitats culturals vinculades a l’òpera. La renovació de l’entesa s’ha signat aquest dimecres al saló Miralls del Gran Teatre del Liceu en un acte en el que han participat, per part del Club, el president Josep Maria Bartomeu i la delegada de Cultura de la Junta Directiva, Teresa Basilio, i per part de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, el seu president, Salvador Alemany, el director general, Valentí Oviedo i la directora de patrocini, mecenatge i esdeveniments, Helena Roca. Posteriorment a la signatura, s’ha celebrat en aquest indret el dinar de directives entre el FC Barcelona i l’Olympique de Lió, previ al partir de la Lliga de Campions d’aquesta nit al camp Nou.

Els principals beneficiaris d’aquest acord continuaran sent els residents de la Masia. Els joves podran gaudir de l’activitat educativa ‘L’Òpera, una emoció’, en la qual els esportistes de les categories cadet, infantil i aleví ja han participat aquest últim any.

Es tracta d’una visita guiada pels espais més emblemàtics del Teatre del Liceu que es completa amb el visionat d’un audiovisual que dona a conèixer els oficis que desenvolupen els professionals que es dediquen a aquest tipus de representacions.

A més d’aquesta activitat, el Barça i la Fundació del Gran Teatre del Liceu oferiran sessions formatives sobre òpera als educadors i monitors del projecte Masia 360, així com altres activitats vinculades a aquesta especialitat artística que donin a conèixer els seus valors i ajudin a entendre la seva complexitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut