La Albericia, una pista difícil de batre

La Albericia, una pista difícil de batre

El DS Blendio Sinfín, que ha recuperat la màxima categoria aquesta temporada, va trencar fa dues jornades una ratxa de nou partits imbatut com a local

El Barça Lassa visita aquest divendres (19:00 hores, Gol) La Albericia, una pista que s’ha mantingut imbatuda durant nou jornades. El DS Blendio Sinfín rep un Barça Lassa invicte allà on més còmode se sent, a casa seva. El conjunt càntabre, que va recuperar la màxima categoria l’estiu passat amb l’ascens des de la Divisió d’Honor Plata, va tancar fa dues jornades, amb la derrota contra el Liberbank Cuenca (21-25), una ratxa de nou partits imbatut com a local.

Des que perdés en la jornada 2 contra el Puente Genil, el DS Blendio Sinfín va encadenar nou partits a casa sense conèixer la derrota. A més, va sumar algunes victòries molt meritòries contra equips de la part alta com el Bidasoa Irún o el Fraikin Granollers. En total, la ratxa va estar formada per set victòries i dos empats. Uns resultats que van mantenir el conjunt de Rodrigo Reñones en una zona còmode de la classificació i amb aspiracions de mirar amunt. Amb 21 jornades disputades, el Sinfín ocupa la 8a posició amb 22 punts.

El títol, més a prop

Amb nou partits per disputar-se, la igualtat a la part alta de la classificació pot fer que el Barça Lassa aconsegueixi el títol de la Lliga Asobal en les properes jornades. Els blaugranes són líders invictes i tenen una diferència de 14 punts respecte de la segona posició, que actualment comparteixen el BM Logroño La Rioja i el Bidasoa Irún, amb 28 punts. Abans que arrenqui la jornada 22, el Barça Lassa depèn d’ell mateix per guanyar el títol en la 24, a Logroño. Però si el conjunt de La Rioja es deixa algun punt en les dues properes jornades, abans de rebre els culers, el títol podria caure en la jornada 23, en què els de Xavi Pascual reben el Quabit Guadalajara al Palau (divendres 22, 19:00 hores).

Per mantenir aquestes opcions, però, el Barça Lassa ha de sumar els dos punts a Santander. El pavelló de La Albericia, una de les més complicades de la competició, espera el conjunt blaugrana aquest divendres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut