Treballant els hàbits de salut: La son

Treballant els hàbits de salut: La son

El programa Masia 360 treballa sobre el descans dels i les joves jugadors i jugadores del FC Barcelona

Tenir hàbits saludables és una de les bases del desenvolupament de qualsevol jove, més si aquests joves són esportistes. Des de Masia 360, s’ha iniciat un programa per analitzar la son de tots i totes els i les esportistes que formen part de les categories de formació.

El Club realitza formacions amb els aspectes de vida saludable i ara s’estan desenvolupant unes xerrades, amb tots els equips del formatiu de les seccions professionals i el futbol masculí i femení, per donar pautes de com millorar aquest aspecte tan important a la salut dels i les joves.

Descans millor per rendir millor

Amb aquest objectiu s’han posat en marxa les xerrades amb els equips. Anteriorment ja s’havia realitzat una xerrada amb els pares i mares dels i les jugadors i jugadores per aclarir conceptes i donar recursos per millorar la son dels i les joves.

Les xerrades les realitza el Doctor Oscar Sanz, expert en son, on explica els diferents beneficis del descans, la importància de les hores de son i la qualitat del mateix.

El Doctor Sanz incideix en l’impacte de dormir bé per millorar el rendiment personal i esportiu i remarcava els efectes favorables per tenir un millor descans, a nivell quantitatiu i qualitatiu. A més a més, s’incideix en recomanacions practiques per millorar la son i el descans.

El programa Masia 360 vetlla per formar persones mitjançant l’esport i l’anomenat ‘entrenament invisible’ és un dels eixos del treball que s’està realitzant amb els i les jugadors i jugadores de les categories de formació blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut