Jornada satisfactòria després de Nadal

Jornada satisfactòria després de Nadal

El futbol formatiu tanca el cap de setmana amb 15 victòries, un empat i una derrota

JUVENIL B - ESCOLA FUTBOL MATARÓ (2-2)

El Juvenil B de García Pimienta va empatar (2-2) contra l’Escola Futbol Mataró, en un partit molt igualat, en què l’empat va ser probablement el resultat més just. Els blaugranes es van avançar dues vegades en el marcador, primer mitjançant Marc Rio, en el minut 12 de partit. Roger Gisbert va empatar per als visitants al quart d’hora de joc, mentre que Carles Aleñá va tornar a posar per davant el Barça, a falta de deu minuts per al descans. Roger Gisbert, de nou, va marcar el gol de l’empat.

ESCOLA GAVÀ - CADET A (0-3)

Els nois de Quique Álvarez es van endur els tres punts davant l’Escola Gavà. El Barça no ho va tenir fàcil, tot i el resultat, i és que els blaugranes no van poder obrir el marcador fins ben entrada la segona part. Tandasi Fombutu va marcar el primer al minut 54 i quasi sense deixar reaccionar els locals va arribar el segon, obra d'Àlex Collado. Tandasi va fer el seu doblet quan faltaven deu minuts per al final del partit sentenciant el matx de manera definitiva (0-3).

CADET B - TORTOSA (9-1)

Gran victòria la que va aconseguir el Cadet B contra el Tortosa, un rival que, curiosament, es va avançar en el marcador. Els nens de Franc Artiga no van tenir pietat del Tortosa, i la seva espectacular reacció va acabar desembocant en una golejada. Sergio Gómez, Enric Martínez i Pau Martínez en dues ocasions, Kabashi i un hat-trick del Kun van ser els golejadors d’un altre bon partit del Cadet B.

INFANTIL A - BORDETA DE LLEIDA (3-0)

L’Infantil A ha tornat a guanyar, i segueix l’estela del líder, l’Espanyol, a set punts de distància. Tercer a la classificació, el Barça va resoldre amb autoritat el partit contra la Bordeta de Lleida. Pablo Moreno, en dues ocasions, i Nils Mortimer van marcar els gols de l’equip que dirigeix Denis Silva, en una jornada en què ni l’Espanyol ni el Cornellà han cedit cap punt. De fet, tots tres equips han guanyat amb idèntic resultat (3-0) els seus compromisos d’aquest cap de setmana.

INFANTIL B - SANTES CREUS (3-0)

L’Infantil B de Marcel Sans va sumar una victòria importantíssima contra el Santes Creus, un rival que es va resistir durant tota la primera part però que, amb el gol d’Haitam en el primer minut de la segona meitat, va abaixar els braços. Roberto Navarro, en el minut 55, i Antonio Roca en el 63 van acabar de tancar el partit a favor dels blaugranes, que van quallar una bona actuació, sobretot a la segona part.

SANT ANDREU - ALEVÍ A (0-4)

Important victòria de l’Aleví A contra el Sant Andreu a domicili per 0-4. Els jugadors de Marc Serra no van necessitar gaire temps per veure porteria, Xavi Quentin va obrir la llauna al minut 2 del partit. Malgrat la gran arrencada dels blaugranes, els va costar una mica tancar el matx, ja que fins al 34 no va arribar el segon de les botes de Pau Servat. A la represa, van deixar el partit enllestit, abans del primer quart de la segona part, amb els gols de Mamadou i Víctor Muñoz, dominant l'enfrontament de principi a fi.

BADALONA - ALEVÍ C (0-3)

Els nens de Cristian Catena van sumar una nova victòria després de guanyar (0-3) al Badalona a domicili. Amb solvència, madurant el partit amb la paciència necessària, els blaugranes es van imposar a un rival que, al minut 6, ja perdia per 0-1. Pau Segarra, Iker Almena i Pablo López van marcar els tres gols de l’Aleví C, en un bon partit en general, a tots els nivells.

ALEVÍ D - SANT ILDEFONS (4-0)

Gran triomf del Aleví D contra el Sant Ildelfons per 4-0. Els de Òscar Jorquera van anar per totes a la gespa de la Ciutat Esportiva, fent el primer gol al minut 8 de les botes d'Adrian Bobi. Van aconseguir sentenciar el matx abans de marxar a vestidors, pujant la segona diana al marcador al minut 29. Dominant el rival i implantant el joc de posició característic, Sergi Herrera va arrodonir la victòria amb un doblet al 46 i 54, tancant el partit.

DAMM - BENJAMÍ A (1-3)

El Benjamí A es va emportar una important victòria contra la Damm per 1-3 a domicili. Malgrat el bon resultat, els nens de Sergi Milà van haver d’anar a contracorrent, ja que els nois de la Damm van ser els primers a veure els tres pals als quinze minuts. Al Barça li va costar retallar la distància, a causa de l’alta pressió dels locals, però al minut 38, Tomas Carbonell va igualar el resultat (1-1). Al minut 45, Bilial va aconseguir trencar la barrera per sumar el segon i avançar-se al marcador. Confiats i letals, van trobar els espais adients per superar la Damm i sentenciar el matx amb l'1 a 3 amb el gol d'Iker Bravo.

BENJAMÍ B - SABADELL (5-2)

Victòria complicada del Benjamí B contra el Sabadell, que al final va acabar desembocant en golejada, tot i que el rival no va posar les coses gens fàcils. De fet, el Sabadell es va arribar a avançar en el marcador, gràcies a Marc Scuri. Els blaugranes van saber reaccionar mitjançant Denis Cruces i Izan Sánchez, però Scuri va marcar el gol de l’empat en el minut 34. El Barça va mantenir el cap ferm en tot moment, cosa que els va permetre avançar-se de nou en el marcador. Després del gol de Castany, el Sabadell va abaixar els braços i Marc Bombardo i Roger Coll van completar la golejada final.

BENJAMÍ C - CORBERA (12-0)

Golejada imponent del Benjamí C davant el Corbera (12-0), que segueix líder a un punt del Vila Olímpica. Els nens d’Òscar Hernández no van tenir pietat del seu rival, a qui pràcticament no van donar cap opció des del primer minut. Pau Prim i Marc Guiu, en dues ocasions, posaven el Barça amb 3-0 en el minut 11 del primer període. Pol Montesinos, per partida doble, Aleix Anducas, Arnau Pradas, Hèctor Fort, Marc Guiu i Pau Prim de nou, Jan Quiles i Enric Gisbert van marcar la resta de gols del partit.

SANT ILDEFONS - BENJAMÍ D (4-3)

Derrota dolorosa del Benjamí D, a domicili contra el Sant Ildefons (4-3). Els nens d’Albert Puig van estar sempre per sota del marcador i, tot i la insistència final, es van quedar a un gol de fer l’empat. Els locals es van avançar gràcies a Marc Molina, que en 12 minuts ja havia marcat en dues ocasions. Agustín Gutiérrez va escurçar distàncies, però Karl Brian i Iker García van augmentar la diferència en tres gols (4-1 en el minut 19). Arnau Pradas i Dídac González van protagonitzar la reacció blaugrana, però es van quedar a un pas de la remuntada.

CALAF GRAMENET - PREBENJAMÍ (1-7)

El Prebenjamí va superar amb una gran golejada al Calaf Gramenet per 1-7 a domicili. Els nens de David Sánchez no van deixar pràcticament cap opció al rival, malgrat que només sentir el xiulet de l’inici els locals van obrir el marcador. Els blaugranes es van recuperar ràpid i Marc Bernal va empatar el matx al cap de tres minuts. El mateix Marc va ser l’autor de la segona diana que allunyava la Gramenet del triomf. El Barça va ser superior al seu rival, de manera que, abans del descans, el partit ja va estar pràcticament tancat amb un 1-6 al seu favor. Marc Bernal (3), Lamine Yamal, Arnau Herrero (2) i Gaiza Hernández van marcar els sis gols blaugrana.

FEMENÍ B - L’ESTARTIT (4-0)

Gran victòria del Femení B a la Ciutat Esportiva contra l’Estartit per 4-0. Les noies de Jordi Ventura van anar per totes i només trepitjar la gespa van dominar absolutament el matx. És així com només els van caldre 9 minuts perquè Irina obrís el marcador amb un xut de rosca al segon pal des de la banda. Amb el característic joc de posició i tocant la pilota, la segona diana va arribar abans del descans de les botes d’Andrea. L’Estartit es va mostrar estèril ofensivament, replegades al darrere, esperant qualsevol contra. De fet no va ser fins al segon temps que van tenir l'única ocasió clara de poder fer el 2-1, però la portera blaugrana la va aturar. Al primer quart de la segona part, Andrea va fer el seu doblet particular, allunyant la possibilitat de l’Estartit a remuntar. A les acaballes del matx, després d’una bonica jugada col·lectiva, Sandra Hernández va culminar el triomf amb un 4-0.

FEMENÍ JUVENIL/CADET - LEVANTE LAS PLANAS (5-0)

Les noies de Zoe García van aconseguir tres punts més, en golejar (5-0) el Llevant Les Planes. Les blaugranes es van trobar molt còmodes en el terreny de joc, practicant el joc de posició amb precisió i madurant el partit amb paciència. Laura Martínez va marcar el primer al quart d’hora de la primera meitat. Paula Fernández, al 28, i Carla Niubó al 30 van sentenciar el matx pel Barça, que encara marcaria dos gols més: Andrea Martínez al 44 i Ona Batlle al 68.

FEMENÍ INF/ALEVÍ - MOLINS DE REI (23-0)

Espectacular golejada del Femení Infantil-Aleví, que va guanyar per 23-0 a l’últim classificat, que encara no ha pogut sumar cap punt. Les nenes d’Albert Tausté van aconseguir la golejada més gran del curs, i ja sumen 178 gols en el campionat domèstic, quan encara no s’ha acabat la primera volta. Claudia Pina, la màxima golejadora de l’equip, va sumar 13 gols. Viktoria Adrianova, Jana Fernández, Sonia del Mar, Bruna Vilamala -totes elles, en dues ocasions-, i Yaiza Navarro i Núria Marín van ser les altres golejadores del matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut