Danjel Saric debuta amb victòria (28-23)

Saric juga tot el partit i contribueix amb un 47% d’aturades en el triomf de Qatar sobre el Brasil en el partit inaugural

El 24è Mundial d’handbol ha començat a Doha després d’una bonica i vistosa cerimònia d’inauguració i en el primer partit ja s’ha vist un dels 12 blaugranes que hi jugaran. Danjel Saric s'ha vist en un duel que enfrontava Valero Rivera, tècnic de Qatar, amb el català Jordi Ribera, entrenador del Brasil.

Saric, d’inici

El porter blaugrana ha estat el triat per Valero Rivera per començar a defensar la porteria qatariana. Saric ha estat ferm sota els tres pals i ha deixat en cinc gols el Brasil en els primers 15 minuts de joc.

Qatar dominava el partit i el marcador i, a manca de cinc minuts per a la fi de la primera part, un 14 a 9 i Saric a la porteria decantaven el partit cap als homes de Valero Rivera. Uns homes que guanyaven al descans per 15 a 12. Danjel Saric ha aturat el 43% de llançaments rebuts al primer temps.

Qatar i Saric donen primer

Durant la segona part Qatar ha continuat sempre amb avantatge al marcador. Saric i els seus companys aguantaven les escomeses del Brasil, liderat per l’exblaugrana Joao Pedro da Silva.

A quatre minuts per al final un gol qatarià posava el 25 a 21 en el marcador, resultat que es presumia insalvable per als brasilers, com així ha estat. Triomf local en el debut i 60 minuts de Saric a la porteria.

Saric: “Hem trencat el gel”

El blaugrana Danjel Saric estava força content del primer partit a Qatar. “Crec que hem fet un partit molt seriós. En atac es notava que hi havia pressió”.

“Al final la defensa ens ha ajudat i hem d’estar contents, hem trencat el gel i cal mirar cap endavant. Ens trobarem amb Xile i pot ser un partit decisiu per a nosaltres”, explicava un feliç Danjel Saric.

Podeu consultar aquí les estadístiques del partit Qatar-Brasil.