El Cadet A es posa líder en un bon cap de setmana del futbol formatiu

Els nois de Quique Álvarez superen l'Espanyol a la taula gràcies a l'empat dels blanc-i-blaus al camp de la Rapitenca

MOLLET – JUVENIL B (0-3)

Victòria contundent dels nois de Francesc Xavier García Pimienta, que van anar per feina des del primer minut i van deixar el partit sentenciat als vint minuts de la primera meitat. Matyas Tajti i Jordi Tur van marcar els dos primers gols del partit, mentre que el jugador del Mollet Carles Blanch, ja a la segona part, es va marcar en pròpia porteria. Amb aquest resultat, el Barça se situa a un punt del segon classificat, el Girona, que va caure golejat a casa contra l’Europa (0-4).

CADET A – GIRONÈS SÀBAT (3-0)

Els nois de Quique Álvarez han recuperat el liderat aquesta setmana gràcies a l’empat de l’Espanyol (1-1) a casa del Rapitenca. Amb aquesta victòria, el Cadet A se situa líder en solitari amb 45 punts, a 1 dels blanc-i-blaus. Pel que fa al partit contra el Gironès Sàbat, el Barça va estrenar el marcador mitjançant Xavier Toldrà al minut 23. Passat l’equador de la segona meitat Jordi Mboula va marcar el segon, i vuit minuts després, el tercer i últim gol que tancava el partit.

CADET B – SABADELL  (4-1)

Nova victòria del Cadet B, aquest cop contra el Sabadell (4-1). Els nois de Franc Artiga segueixen a velocitat de creuer: són líders a 12 punts del segon classificat, el Vilanova. Els blaugranes van anar per feina, i és que al minut 12 de partit ja guanyava per dos gols a zero. Arnau Comas i Albert Portas van marcar els dos primers gols, però Xavier Presas va escurçar distàncies al 35. Un doblet de Juan Miranda a la segona meitat va donar la victòria al Barça.

ATLÈTIC SEGRE - INFANTIL A  (3-1)

L'Infantil A va caure derrotat al camp de l'Atlètic Segre i s'allunya de l'actual líder, l'Espanyol, que queda a deu punts de diferència. Els blanc-i-blaus han golejat (0-4) a l'Europa. Pel que fa al partit, els locals s'han aprofitat dels errors del Barcelona per dominar els espais i generar ocasions de perill. Javier Miñana, Thomas Mauricio i Genís Vilaseca han marcat els tres gols per l'Atlètic Segre, mentre que Miguel Ángel Ramírez ha marcat el gol de l'honor pels blaugranes.

LA FLORESTA – INFANTIL B  (0-1)

L’infantil B va aconseguir una valuosa victòria al camp de La Floresta (0-1) mitjançant un penal a les acaballes de la primera part transformat per Antonio Roca. Tot i l’ajustat del marcador, els nois de Marcel Sans van controlar el partit, sobretot la primera part. En la segona, el rival va pressionar una mica més amunt però la defensa blaugrana va estar molt competitiva i fins i tot van tenir alguna oportunitat de fer el segon. Així, l’Infantil B es manté segon de la classificació a un punt del Gimnàstic de Tarragona.

ALEVÍ A – MANRESA (9-0)

Gran golejada la que va aconseguir l’Aleví A contra el Manresa. Els nens de Marc Serra, que són líders indiscutibles a 12 punts del segon, no van tenir pietat del seu rival, de la part mitjana baixa de la classificació. Marc Pelaz, Mamadou Saidou Bah, Xavi Simons i Arnau Farnós, i Alejandro Balde i Víctor Muñoz en dues ocasions, van ser els golejadors d’un molt bon partit del Barcelona.

GRANOLLERS – ALEVÍ B (1-0)

L’Aleví B de Jordi Font no va poder sumar cap punt davant el Granollers (1-0). Els blaugranes no van poder reaccionar al gol de Kemo Cissé, aconseguit al minut 22 de partit. Segons a la classificació, amb aquesta derrota i amb la victòria de l’Espanyol d’aquest cap de setmana s'allunyen a 4 punts del liderat. El Barça no va trobar el camí del gol a Granollers i no va ser capaç de capgirar la situació.

VILANOVA I LA GELTRÚ – ALEVÍ C (2-4)

Magnífica remuntada dels nens de Cristian Catena, que es van veure contra les cordes a casa del Vilanova i la Geltrú i van ser capaços de capgirar un partit que s’havia posat molt difícil. Tirant de bon joc i d’actitud, en tan sols dos minuts Adrià Capdevila i Aleix Garrido van empatar els gols inicials de Zakaria Hassami i Oscar Gesti. El mateix Adrià al minut 39 va marcar el gol que certificava la remuntada, i finalment, Aleix Garrido, de nou, va marcar el 2-4 definitiu.

ALEVÍ D – MANRESA (7-1)

L’Aleví D continua a velocitat de creuer. Els nens d’Oscar Jorquera van passar per sobre del Manresa, el qual van golejar per 7-1. Practicant el seu futbol, madurant les jugades amb paciència, Mazid Diallo i Ilias Akhomach van marcar els dos primers gols del partit. El Manresa va escurçar distàncies al quart d’hora de joc, però de nou Ilias, Jordi Solernou, Àlex Valle, Sergi Oriol i Joan Gázquez van marcar els altres gols del matx.

BENJAMÍ A – IGUALADA (6-0)

Els nens de Sergi Milà van aconseguir una gran golejada contra el Igualada a la Ciutat Esportiva per 6-0. Amb el domini que els caracteritza, tan sols posar els peus a la gespa van monopolitzar la pilota per fer el seu joc. Al minut 4 Bilal marcava el primer gol dels sis que seguirien. Al meridià del primer temps el Barça ja anava amb un 5-0 a favor neutralitzant l'Igualada, incapaç de reaccionar. Just a la represa Elliot tancava el partit amb el 6-0. Iker i Bilial, amb dos, i Pau i Elliot, amb un gol cadascú, serien els artillers dels blaugranes.

MATARÓ – BENJAMÍ B (0-3)

El Benjamí B va aconseguir una victòria important contra el Mataró sense encaixar cap gol. Els blaugranes van saber imposar el seu joc des de l’inici i Raul Alarcón va encertar el marcador al minut 7. No va ser fins al meridià del primer temps que Denis Cruces va aconseguir engreixar la distància entre els dos conjunts, fent que el triomf fos pràcticament blaugrana. Abans del descans Roger Coll pujava el tercer al marcador, i els tres punts es quedaven a casa.

BENJAMÍ C – SANTBOIÀ (5-1)

El Benjamí va golejar 5-1 el Santboià en un partit en què van poder recuperar sensacions de la victòria ‘in extremis’ del cap de setmana anterior. Els nens d’Òscar Hernàndez van dominar de principi a fi, sent fidels al seu joc, sense donar pràcticament cap opció al rival. Un gol de Pau i dos gols de Pol Montesinos en poc menys de 15 mintus van posar el partit de cara per al Barça, que no va desaprofitar l'oportunitat per recuperar frescor. El Santboià no va voler marxar sense el gol de l’honor, abans del meridià del primer temps, però de poc va servir amb un 4-1 en contra. Dereck i Jan Quiles van tancar la golejada.

SANT CUGAT – BENJAMÍ D (2-1)

El Benjamí D no va poder endur-se la victòria contra el Sant Cugat a domicili. Els primers a marcar van ser els locals, que s'avançarien en el marcador només trepitjar la gespa al minut 1. El Barça tindria diverses ocasions per poder igualar el resultat, però no seria fins al 13 que Didac González empataria. El Sant Cugat es tornaria a avançar al minut 22 i tocaria anímicament els blaugranes, que no serien capaços de capgirar la situació.

FUNDACIÓ EUROPA – PREBENJAMÍ  (0-2)

Els més petits de la Masia s’enfrontaven aquest cap de setmana a la Fundació Europa a domicili. El Prebenjamí va aconseguir una victòria molt treballada per 0-2 gràcies al gol de Marc Pérez a escassos minuts del final de la primera meitat, producte de la maduració del partit. A la represa Rubén Nuñez faria pujar el 2-0 al marcador blaugrana pràcticament només trepitjar la gespa.

TRANSPORTES ALCAINE – FEMENÍ B (0-4)

Molt bona victòria del Femení B, que va haver de presentar un equip de circumstàncies a causa de les moltes baixes. Les noies de Jordi Ventura es van haver d’adaptar a un partit marcat pel vent. La pressió a la sortida de la pilota per part de les visitants van posar les coses molt difícils durant els primers vint minuts, però una pilota filtrada va permetre a Andrea marcar el primer. Poc després, en una jugada similar, Andrea va marcar el segon, i abans del descans va fer el seu particular hat-trick. A la segona meitat el Barça va dominar a plaer, i Irina ho va aprofitar per fer el quart i últim gol del matx.

FEMENÍ JUV/CAD – ATLÈTIC VILAFRANCA (3-0)

Bona victòria del Femení Juvenil Cadet contra l’Atlètic Vilafranca (3-0). Les noies de Zoe García van controlar bé el partit, amb paciència, contra un rival que va resistir fins a la segona meitat. Elena Benítez ja havia estrenat el marcador al minut 26, i Candela Andújar va marcar el segon als tres minuts de la segona meitat. El tercer gol que sentenciava definitivament el partit el va fer Clàudia Pina, la màxima golejadora del Femení Infantil Aleví.

FEMENÍ INF/ALE – ATLÈTIC VILAFRANCA (15-0)

Grandiosa victòria del Femení Infantil Aleví, aquest cop contra l’Atlètic Vilafranca, el qual va golejar per 15-0, seguint la seva ratxa golejadora, que els permet estar les primeres de la classificació. La màxima golejadora de l’equip, Clàudia Pina, va marcar sis gols; Sonia del Mar, amb tres dianes; Ainhoa Marín, amb un doblet, i Jana, Viktoria, Bruna Vilamala i Marta van marcar els altres gols del partit.