Manchester City – Barça, entrades a partir del 2 de febrer

Manchester City – Barça, entrades a partir del 2 de febrer

Les penyes podran sol•licitar localitats per al partit a Manchester del 24 de febrer

El Barça es desplaça a Manchester el proper 24 de febrer per jugar l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, en què s’enfrontarà al City.

Entrades a partir del 2 de febrer

Totes les penyes que vulguin desplaçar-se per a aquest partit, hauran de realitzar la sol·licitud via formulari web, que estarà disponible des del 2 de febrer a les 10 h i fins al dia 3 a les 19 h. Hi haurà 428 entrades disponibles a un preu de 77€.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció de recollida o enviament de les entrades.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, i en el cas que fos necessari, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formmancity2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut