Marc Carmona i Paco Sedano, entre els millors del 2014

Marc Carmona i Paco Sedano, entre els millors del 2014

El tècnic i el porter blaugrana han estat escollits entre els millors de la temporada 2014

L’entrenador del FC Barcelona, Marc Carmona, ha estat escollit entre els 10 millors entrenadors de Club de l’any 2014 segons el prestigiós web especialitzat www.futsalplanet.com . Properament es farà públic qui és el guanyador d’aquest prestigiós premi.

El tècnic blaugrana haurà de competir amb entrenadors de la qualitat de Jesús Velasco (Inter Movistar), Andrey Yudin (Dina Moscou), Cacau (Kairat Almaty), Massimiliano Bellarte (Acqua & Sapone Emmegross) i Cidao (ADC Intelli Orlandia), entre d’altres.

Carmona, guanyador el 2012

Carmona ja va guanyar aquest guardó la temporada 2012, quan va guiar el FC Barcelona a guanyar la Lliga LNFS, la Copa del Rei i la Copa d’Espanya, a més de la primera UEFA Futsal Cup de la història de la secció a Lleida. Aquell mateix any, a més, el FC Barcelona també va ser reconegut com el millor club del món.

Sedano, també entre els millors

El porter blaugrana Paco Sedano també ha estat nominat entre els millors porters del món. El millor porter de la LNFS les dues darreres temporades ha estat escollit entre els deu millors de l’any 2014. Sedano haurà de competir contra Jesús Herrero (Inter Movistar), Rafa (ElPozo Múrcia), Santiago Elías (Pinocho), Guitta (ADC Intelli Orlandia) i Juruna (Dinamo de Moscou), entre d’altres.

Altres blaugranes guanyadors

L’any 2013 Sergio Lozano va ser escollit com el millor jugador de l’any també pel mateix web especialitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut