L'ICG Software Lleida, un equip més que perillós

L'ICG Software Lleida, un equip més que perillós

Tot i que ocupen la 13a posició de la taula, l’equip d’Albert Folguera ha marcat 80 gols i n’ha rebut 87 A l’Onze de Setembre els de Ricard Muñoz van patir de valent, tot i el 2-7 que va reflectir el marcador final

El Barça d’hoquei patins rep aquest dissabte (20 h) l’ICG Software Lleida, que ocupa la 13a posició a l’OK Lliga. Els números, però, no fan justícia a un equip que ha marcat un total de 80 gols (3,8 per partit) i que és el quart millor atac de la Lliga. En defensa els lleidatans han rebut 87 gols (4,14 per partit) i, per tant, els d’Albert Folguera -jugador històric de l’Igualada de la dècada dels noranta i germà de l’actual entrenador de porters blaugrana, Carles Folguera- són un equip perillós quan hi ha gols pel mig.

Els referents

Té tres jugadors per sobre dels 15 gols aquesta temporada, jugadors que cal tenir en compte i vigilar de prop. Per exemple, Andreu Tomàs, que torna d’una lesió i que ja ha anotat 18 gols. El segueixen Lluís Rodero, amb 17, i Emanuel Necchi, amb 16. A la porteria la sobrietat de Lluís Tomàs dóna molta solidesa a un equip que ha guanyat cinc partits, n’ha empatat sis i n’ha perdut deu en aquestes primeres 21 jornades en les quals ha sumat 21 punts. Fa dues temporades, d’altra banda, el Lleida va vèncer per 5-6 a Barcelona.

Quatre últims partits de Lliga al Palau

I és que els blaugranes disputen els últims quatre partits al Palau d’aquesta OK Lliga 2014/15. El Lleida, l’igualada, el Liceo i el Noia seran els últims rivals dels de Ricard Muñoz aquesta temporada a casa i, per tant, l’equip necessitarà l’escalf del públic per acabar de guanyar una Ok Lliga que a dia d’avui es presenta apassionant a falta de nou jornades i amb el Barça líder amb 58 punts, per 56 del Liceo de la Corunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut