Bon paper de la secció de patinatge a la Lliga Catalana

Bon paper de la secció de patinatge a la Lliga Catalana

Grans resultats a la competició de la Lliga Catalana que es va celebrar a Puigcerdà, amb molts blaugranes destacats Menció especial per a Ton Cónsul, que a la Challenge Cup, disputada a Holanda, va acabar en cinquena posició

Aquest cap de setmana passat es va celebrar a Puigcerdà una jornada de competició de la Lliga Catalana en què només participaven el club local, el FC Barcelona, el Club Esports de Geu Val d’Aran i l’Andorra Club Gel. Un dels primers podis el va obtenir Noa Barcons en quedar segona a la categoria autonòmica debutant. Les seves companyes alevins, Meritxell Mollà i Annika Huestis, van quedar en sisena i setena posició.

En segona categoria, Marta Guinovart va pujar al graó més alt del podi seguida d’Ingrid Amarante, que va quedar en segona posició. Álex Abad i Marc Tort, en categoria masculina, van acabar també amb l’or i la medalla d’argent. A la categoria Debs A, Ingrid Amadoz va guanyar; Alexandra Martínez va ser cinquena; Berta Guinovart, setena, i Júlia Rodríguez i Alba Ribera van acabar en vuitena i desena posició.

En categoria Debs Nacional, Ana Royo va endur-se l’or i Erika Riera, el bronze. Martina Puiggalí, Martina Ruda i Fanny Maria van quedar en quarta, cinquena i sisena plaça. En la categoria Novice Advanced, Marta Joly i Adriadna Sibera van pujar al graó més alt del podi amb la primera i la segona plaça, i Arnau Joly, en la mateixa categoria, també va guanyar. En Novice Advanced, Daniela Blanco també va penjar-se l’or al coll, seguida d’Ingrid Riera, Mónica Carratalà i Maria Rodríguez, que van finalitzar en tercera, quarta i cinquena plaça.

Finalment, en Junior Isu, Júlia Ribas va quedar segona, i Irene Manau es va haver de retirar per lesió després d’haver quedat en tercer lloc. Un cop obtinguts aquests resultats els blaugranes ja pensen en el Campionat d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut