Xavi Pascual: “Jugar sense públic serà estrany”

Xavi Pascual: “Jugar sense públic serà estrany”

El tècnic afirma que “costarà tenir ritme i agafar ‘feeling’ en el joc” en un partit contra el Galatasaray que tanca el Top 16 Navarro no ha viatjat a Turquia: “Es queda fent treball específic, de prevenció i millora de cara als partits que ens vénen”

Xavi Pascual ha reconegut que jugar sense públic a Turquia “serà estrany”. El FC Barcelona, que tanca aquest divendres contra el Galatasaray el Top 16 europeu (19 hores, Esport 3), afrontarà el partit al pavelló Abdi Ipekçi sense espectadors a causa de la sanció imposada per l’Eurolliga després dels incidents viscuts a Alemanya en el duel entre l’Alba Berlín i el Galasataray.

“No tenim gaires experiències de situacions com aquesta. Recordo un partit a Zagreb en què el públic local va estar callat durant dos quarts en senyal de protesta”, ha explicat. Pel tècnic, aquesta situació anòmala afectarà “segur” el partit: “Costarà molt tenir ritme i agafar ‘feeling’ en el joc. És molt més difícil del que sembla”.

Sobre el partit, Pascual s’ha mostrat convençut que el Galatasaray voldrà “acabar amb bones sensacions la seva participació a l’Eurolliga”, tot i haver patit algunes baixes a causa dels problemes econòmics que està vivint l’entitat. El tècnic ha recordat que els turcs van competir bé contra el Maccabi i el Panathinaikos.

En qualsevol cas, l’equip blaugrana “intentarà guanyar” un partit que ha de servir per acabar de definir la posició final dels blaugranes al grup E. A priori, tot apunta que l’equip acabarà segon. “Serà una jornada interessant amb els partits que queden, però tot pinta que el rival a quarts serà l’Olympiacos”, ha afirmat.

Juan Carlos Navarro s’ho perdrà. “No viatja. Arrossega unes molèsties des de fa temps i es queda fent treball específic, de prevenció i millora de cara als enfrontaments que ens vénen de forma consecutiva. Ara entrem en una espiral de tres partits per setmana”, ha declarat. Tampoc jugarà Justin Doellman.

Declaracions d’Àlex Abrines:

“Serà diferent, estrany. Jugar porta tot el tema de l’afició inclòs. És el primer cop que em passa. Serà una mica més difícil concentrar-se. S’assemblarà més a un entrenament que a un partit”.

“Abans del play-off de quarts tenim dos partits que hem de guanyar i que són força complicats” (Galatasaray i Reial Madrid).

“La situació econòmica del Galatasaray no és bona i li han marxat quatre o cinc jugadors, però jugaran sense pressió. És el seu últim partit a Europa”.

“Estem en una dinàmica guanyadora i hem de continuar així. És cert que falta polir detalls, però estem en un bon estat de forma”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut