Conferència de Xavi Pascual al Col·legi de Metges

Conferència de Xavi Pascual al Col·legi de Metges

‘Lideratge, valors i treball d’equip’, títol de la conferència que realitzarà el tècnic blaugrana

El proper dijous 7 de maig, a les 19 h, i a la sala d’actes del Col·legi de Metges de Barcelona, situada al Passeig Bonanova, 47, tindrà lloc la conferència 'Lideratge, valors i treball d’equip' a càrrec de Xavier Pascual, entrenador del FC Barcelona d’handbol.

La conferència s’emmarca dins del cicle 'Lideratge i Valors' que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). L’acte serà presentat pel Dr. Jaume Padrós, president del COMB.

En moments de crisi és molt important ressaltar els lideratges socials, que són els que esdevenen referents socials i enforteixen i cohesionen la societat en moments difícils”, opina Jaume Padrós.

El president del Col·legi de Metges de Barcelona explica: “Xavi Pascual és un exemple de lideratge sòlid basat en valors i que predica amb l’exemple”.

Així es mostrava Xavi Pascual: “Molt content de la iniciativa del Col·legi de Metges. A la vegada vull agrair la confiança demostrada en la meva persona per poder realitzar aquesta conferència. Tenir l’oportunitat de donar a conèixer la tasca que estem realitzant amb l’handbol blaugrana és motiu d’alegria per a tots el que en formem part”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut